bjk1903e Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 İnternet kafemdeki her bilgisayarın giriş-çıkış ını denetleyebileceğim bir programa ihtiyacım var internet hattına içeridenmi yoksa dışarıdanmı bi olumsuz etken var öğrenmem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 easycafe diye bir program var.bizim burada bütün int. cafeler onu kullanıyor.ücretsiz.sadece kayıt olmanı istiyorlar.[signature][hline]*!Herkes bakar ama çok azı gerçekten görebilir...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 www.tinasoft.com[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjk1903e Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yok o var bende zaten bana şöle bişey lazım ki o anda dışarıdan hangi ıp numarasının bilgisayara giriş yaptığını yada benim bilgisayarımın hangi ıp lerle iritbat kurduğunu öğrenmek istiyorum yani sadece ıp denetleyicisi lazım şu an zira bilgisayarlarda aniden oluşan yüksek upload seviyese downloadımı 0 lamakta bundan dolyaı internet kullanımı sıfır gibi bişey oluyo ki bu sebepten açtığım foruma anca bu saatlerde girebildim yani işin özü kafedeki ıp trafiğini kontrol etmek istemekteyim... şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Winproxy sanirim tam adi buydu bir araştır[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 eğer neti tek bir makinadan dağıtıyorsan işin çok daha kolay olur, bu iş için eminim ki arayüzlü falan yanar döner bişiler olması lazım ... baktın download tıkandı, bakarsın anlık istatistikleri, küt yarılarsın o makinayı aklı başına gelir ... yada en baştan güzel bir program bulup hepsine eşit dağıtabilecek bir sistem yapmak da bir çözüm olabilir elbette ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Sizin Bilgisayarınıza Bağlı Bilgisayarları Görmek İçin Start+Run Netwatch İnternet Değerleri için Netlimiter Kullanabilirsiniz.Netlimiter Ağ izleyicisi olarak Realvnc Tavsiye Edebilirim.RealVnc Bilgisayarlarınızı Korumak için Winlock veya System Mechanic 4 Pro İle gelen Yardımcı Programlardan yararlanabilirsiniz System Mechanic Winlock ;) Umarım Programlar işinize yarar.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar