Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosting kampanyasi ( gibi bisey ).


di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Amaci para kazanmaktan cok kendimin ve musterilerin sitelerinin duzgun sekilde barinmasina imkan veren bir servis saglamak olan bir web sunucum var.

Yeni girisimlerde bulunmaya hazirlandigimdan -ve hazir pati'de de talep varken- kampanya-vari bir sekilde sunucunun maddi yukunun belli bir kismini ustumden atmak niyetindeyim.

Onerecegim ozellikler ve fiyatlar su sekilde;

10 GB Disk alani + 250 GB Aylik trafik + cPanel = 25 TL/Ay

* Asagidaki kisimda akliniza takilan ve cevabini bulamadiginiz birsey olursa ayrica sormanizi rica ediyorum.

Sartlar, taahhutler ve bilinmesi gerekenler ise su sekilde;

+ Sunucunun isletim sistemi Linux, PHP 5 / MySQL 5 ve sik kullanilan bir cok eklenti yuklu durumda.

+ Bu paketi en fazla 8 kisiye saglayacagim. Yani oversell ya da sunucunun fazla yuklenmesi gibi bir durum soz konusu degil.

+ Sunucu lokasyonu Ingiltere.

+ Sunucunun downtime'i oldukca az. Bir kac hafta once donanim yukseltmek icin kapatildiginda 330 gunluk kesintisiz bir uptime'i vardi.

+ Baska bir diske gunluk, haftalik ve aylik yedekler aliniyor. Bir sekilde sorun olursa bir gun oncesine donme sansiniz var.

+ Hizmeti senelik almak istediginiz takdirde 12 ay yerine 10 ay odersiniz.

+ Fatura kesebiliyorum, almak isterseniz sorun olmayacaktir.

+ Disk alani ve aylik trafigi artirmaniz mumkun.

+ Alacaginiz hizmet paylasimli hosting hizmeti oldugu icin sunucu tarafindaki sorunlar konusunda sadece bildirim ile yukumlu olacaksiniz. Oldukca az sorun yasanmasinin yani sira bir cogu zaten siz farkina varmadan cozulecektir.

+ Kullanici tarafindaki sorunlarda sorun sunucu ile ilgili degilse destek saglamak o anki mesguliyetime ve insiyatifime baglidir.

+ Ucret iadesi talep edilmesi durumunda, mesafeli hizmetler kapsaminda ucretin tamami iade edilmez. Ucretin pesinen odenmis ve kullanilmamis aylara ait kismi iade edilir. ( Ornek; 10 aylik ucreti odeyerek, 12 aylik hizmet aldiysaniz ve 5. ay icinde hizmete son vermek isterseniz tarafiniza iade edilecek ucret tutari 4 aylik olacaktir).

Edit : Son bir madde daha ekleyeyim; onumuzdeki aylarda yine donanim bazinda bazi iyilestirmeler yapilmasi planlaniyor. Bu durumun mevcut musterilerin tamaminin disk alanini artirmasi gibi bir durum mevcut ama miktar belirtemiyorum ne yazikki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

Baya abartı olmuş disk alanı yaw sanki o kadar alan ve bw kullanacak sitesi olan adam gider server veya vps kiralar gibi :) Vps kapmanyası da bekliyorum senden di :)

Not: ama özellikle overselling yapmama olayını takdir ettim, fiyatlandırmadan çok.


Yok yok iyidir. Bol bol kullansinlar =)

Zamaninda uzunca bir sure VPS kullanmis ve su anda da VPS dahil bir cok hizmete destek saglayan biri olarak diyebilirim ki VPS akil kari bir is degil. Bir VPS makinasi kurup satmak hic dert degil inaninki ama onun derdiyle ugrasmak cok daha zor. Kendim de dahil kimseye tavsiye etmiyorum =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...