elma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 sonunda telefon geldi ve sözleşme yapmaya aradılar. bayaa uzun bi bekleyiş sonrası nihayet .. kasımda gidip ev için 128lik, ofis için de 128 lik aldık. ocaa kadar bekledik. sonra gittik bi bakalım diye.babamı gaza getirdim. baba şunları hazır yapmısken 256 yapalım hem daha erken balıyolar dedim. tamam dedi. ev de ofiste 256 oluyo. ocaktan beri bekliyoz. 6 ay oldu ve en sonunda bugün aradılar. eve de ofise de port acıcaz. süper bi olay cok mutluyum .. göztepe telekom şeysi saolsun[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hayırlı olsun :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ne mutlu sana :][signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Geçmiş olsun :P herşey yeni başlıyor demek...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 zuauhah boqu yedin desene :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Off bukadar geçmi açılıyo ya :-([signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bana birde tavsiye şeederseniz cok memnun kalırım walla. zoom 4x ya da alcatel modem alıcam. ne alsam?* zoom u cok hesaplı buldum. zoom düşünüyorum ama size de soram dedim[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hayırlı olsun ben de başvurdum hala bekliyorum. ama 128 için başvurdum telekom 128likleri sıranın en sonuna atıyor filan demişlerdi.. umarım tez zamanda açılır :( ben heralde zoom x4 alıcam[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 zoom u bilemem ama alcatel speedtouch 330 var bende zerre sorun çıkartmadı, eve getirdikten 20 dakka sonra oyun oynuodum.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ooo iyi iyi[signature][hline]the mAD maXimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben de başvurmuştum 2 gün önce fln bizim burdaki telekom santralinden aramışlar(santral de bi sokak üstte) işte istiyomusunuz diye fln sormuşlar gidip konuşucam p.tesi herhalde benimki de sözleşme ve bağlamak içindir sanırım... yani umarım öyledir:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar