Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 opera veya firefox'tan birine vnc protocol'u gördüğü yerde tight vnc (veya başka bir vnc programı da olabilir) çalıştırması gerektiğini nasıl anlatabilirim? opera'da ayarlardan program ve protocol ekleyerek yapabildim bunu ama parametre olarak vnc://10.10.10.10:1 gönderiyor ama başındaki vnc kısmının olmaması lazım. bunun için ayarlarda parametre kısmına %u yazıyorum ancak o zaman da %u yu parametre sanıyor? firefox için herhangi bir çözüm bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 açıkcası çok incelemedim ama sanırım şuradan; about:config herhangi bir yere sağ tıklayıp, new preference diyerek yapabiliyorsun, bir bak istersen firefox bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 onu da denedim ama olmadı satır olarak da network.protocol-handler.app.vnc deyip vnc exesinin olduğu yeri value olarak atadım ama görmüyor kesinlikle. status user defined olduğundan dolayı olabilir diye düşünüyorum. diğer her şey default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar