GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 İsteyen İstediğine Saldıra Biliyor mu? Ben saldıramadım? bide sanki harita çok küçük gibi geldi bana gördüğüm en iyi yaratık werewolf acaba ben mi yanlış yerde takılıyorum?[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 /town yazıp gittiğin yerde bi gate var ordan başka şehirlere başka şehirlerdende daha başka şehirlere para karşılığı gidebilirsin. pvp sadece arenalarda oluyo savaş dışında.savaşlarda haftada bi kaç kez oluyo,haberin olur zate büyük ihtimalle[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 morodonda hiç bişey yapamazsın . orası safe zone dur . ancak onun dışnıdaki her yerde orclara saldırabilirsin . savaşlar özellikle colony zone da gerçekleşir .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 zgrw iyide bende bir orcum :) bu arada online isen morodon mu ney gelebilirmisin görüşelim ben 20 lvl archer gazap[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ya forumdan çıktım mesaj atmışın online dım halbuki . olsun ozaman sende insanlara dalabilion :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 baj bööle oluyo savaşlar XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar