bali82 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 uzun düredir oynamadığım daoc accountumu satmayı düşünüyorum. icinde rr4 ezik lvl 50 scout we binfil war. binfil = rr10 ml10 cl5 infiltrator (excalibur) benim bıraktıgımda serverin en iyi ilk 3 infilinden biriydi. şu an neler değişti hiç bilemiyorum. aklımda bir fiyat yok . ilgilenen olursa fiyat belirtsin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 buffbot. hib lancelot lancelotta eld var rr8 mi ne minstrl inf ne ararsnız var acc de bende satayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 aferin oğuz ya..1.5 ay bekledim gelcen diye vize mize ayağına gelmedin şimdide accountu sation supersin..neyse freeshard oynariz artik napalim rofl..old frontier koyuyomus buyuk serverlardan biri onda takiliriz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 finaller taze bitti dl ye başlıyorum buara. varmı grp abi boşa açmıyalm adsdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar