Zeerith Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Arkadaşlar foruma baktım sorunuma cevap bulamadım o yüzden yeni başlık açtım.Oyunu install ettikten sonra patch download başlıyor buraya kadar herşey yolunda fakat sonra random bir yerde patch downloader hata veriyor ve kapanıyor tekrar deniyorum yine aynı yere gelip aynı hatayı veriyor. Oyunu sildim bir daha yükledim bu sefer başka yerde verdi aynı hatayı. Firewall falan herşeyi kapadım denedim gene oldu, simple settings den verify/repair denedim gene oldu kaldım böyle yapacak birşey kalmadı buna benzer bişey yaşamış olan varmı? Patchi başka kaynaktan download etme şansımız varmı? Lütfen yardım edin oyunu aldım oynayamıyorum elimde patladı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bi program var, patcher gibi mi yoksa neydi adını unuttum pff onu kurarsan belki sorunun hallolabilri. ama unuttum adını. gören ve bilen varsa kesin yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar