Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 tus BW Video

Mina

Öne çıkan mesajlar

problem sorceressların damage yapamaması degil...skillerinin cast time ları oldugu icin bright wizard kadar uzun combatlarda efektif olamaması.

önemli olan optimum derecede yararlı olabilmek,dps i iyi tutmak(bu arada pek cok kanının aksine dps yaptıgın damage degil yaptıgın damageın zamana oranıdır),yoksa damage dedigin nedir...
http://img156.imageshack.us/img156/914/litheanna012.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu yüzden close quarter ve pit of shade in cooldownunu kısaltan taktik adını hatırlamıyorum birarada kullanıp .. pit of shade ve Cascade combosu yapıp üst üste hiç durmadan ne kadar uzuzun süre dps yapabildiğini görüceksin .... tabii healerların sağlam olması lazım partyde ...
Sosyal ağlarda paylaş

pit of shades artık stack olmadıgından,neverending agony tactigini kullanmak çok gereksiz,boşuna slot harcaması.ayrıca pit of shades ( en azından benim için) partyde chop fasta kullanan bi choppa varsa hiç kullanmadıgım , sayet yoksa disastrous cascade veya shadow knives cooldownu dolana kadar sadece bir tick için kullandıgım bir skill.

evet pit of shades spamlayarak yuksek damage lar yapabilirsin ama ölümcül olacak derecede burst damage yapamazsın.ölümcül derecede spamlanacak tek skill focused mind+black horror dur close quarters ile aksi takdirde aynı skill ardı ardına atılmaz dps in duser.
Sosyal ağlarda paylaş

bwlerin aoe dmglerini artiran taktiklerinin olmasi nedeniyle sorclardan bir adim ilerdeler o konuda.(wildfire + fan the flames + funeral power)
morale 2 her dk da 1 kere kullanabiliyorsun o da 10 sn.
bence gloom of night + ice spkies + disastrous cascade + infernal pain + surging pain combosu daha efektif
Sosyal ağlarda paylaş

Myser said:

pit of shades artık stack olmadıgından,neverending agony tactigini kullanmak çok gereksiz,boşuna slot harcaması.ayrıca pit of shades ( en azından benim için) partyde chop fasta kullanan bi choppa varsa hiç kullanmadıgım , sayet yoksa disastrous cascade veya shadow knives cooldownu dolana kadar sadece bir tick için kullandıgım bir skill.

evet pit of shades spamlayarak yuksek damage lar yapabilirsin ama ölümcül olacak derecede burst damage yapamazsın.ölümcül derecede spamlanacak tek skill focused mind+black horror dur close quarters ile aksi takdirde aynı skill ardı ardına atılmaz dps in duser.

Evet stack olmuyor ama organize bi guild wb dinde stack sorun olmuyor ... Şöyleki ben tankalrdan sonra orderların içine dalıyorum Cascade basıp kaçnların yoluna pit atıyorum .. riftlere pit atıyorum cascadele son vuruşu yapıyorum ... Ama bu tabiiki organize bi guild wb de yapabilceğin şeyler onun dışındaki durumlarda sana katılıyorum ...
Sosyal ağlarda paylaş

tapping the darkness su an için tartısma konusu kimisi proc olmuyor diyor kimisi oluyor daha önce 3 sorceress(2 si ttd li) party yapmıstık ve gayet güzel olmuştu ama o zamanlar calısıyodu sanırım uzun sure oldu bayadır kullanma geregi hissetmedim ancak önemli olan şu ki 1.3 de ttd sadece taktigi kullanan kisi için proclayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...