Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 tus BW Video

Mina

Öne çıkan mesajlar

Neyse uzatmiyim, sevgili destruction tarafinda oldugunu dusundugum dostlarim;
Sizi biraz daha analitik olmaya davet ediyorum (biliyorum ozellikle k8p deki destruction'da oldukca genc arkadasimiz var ve bu durumun yan etkilerinide inkar edemem)
Simdi bi videodaki adamin renown pointi ne durumda? uzerindeki gearlar ve setler ne durumda? arkadasinda kac healer var? kullandigi addonlarin bollugunu zaten farketmisinizdirde.
BW oynamak su konuda zor, ayakta kalmasi cok zor bir karakter, eger bu sekilde uzun sure ayakta kalabilcek bi grup yada karakteriniz varsa AoE calisabilirsiniz, ve zorlanmadan da hatiri sayiliriz zarar verebilirsiniz.
Vee evet tahmin ettiginiz gibi AoE olarak kullanilan 2-3 adet buyu var, bunun disinda BW nin single target path'indeki ve pvp deki oyun bicimi konusunda, gercekten order tarafinda en azindan skill/spell kombinasyonu en bol ve ayakta kalabilme yetenegi olarak en zor karakter oldugunu dusunuyorum, ki buda evet bu karakteri oynamasini zor yapiyor!
Belki bana zor geliyor yada BW karakter oynatan butun insanlar cok yeteneksiz, hepsi zorlaniyor, belki size kolay gelebilir.
Bu arada Taugrim diye bi adamin videolari vardi, ondan cok sey ogrendim kisisel olarak, bi goz atmanizi tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

hem bw hem sorceress oynadım ancak su an sorceress ile oynuyorum.iki class arasında da oynanıs bicimi olarak hiçbir fark olmadıgı rahatlıkla soyleyebilirim( ne dd ne dot speclerinde) ancak iki class arasındaki temel fark aoe skilleri bazında bwlerin instant sorceressların ise cast time ı hayli uzun skillere sahip olmasıdır.bu da sorceresslar combattayken aoe skillerini kullana bilmesi için çeşitli atraksiyonlara girmesini gerektirir. nedir bu atraksiyonlar; basınızda bir melee class varsa disarm atılır, root edilir gerekirse knockback atılır,duruma gore cast timelarınızın kesilmemesi için morale 2 focused mind kullanmak ZORUNDA kalırsınız( ki aoe spec morale 4 paralyzing nightmares ilk önceliginizdir).zaman zaman combattan kaçıp aoe dot larınızı atarsınız tekrar combata girersiniz ki bu sizin dps inizi bir hayli dusurur.sorceresslar bright wizardlara göre çok çok daha fazla kırılgandır genel kanının aksine.neden?

bright wizardlarda shield of aqshy diye bir ability vardır ki resistance cap olayından sonra sorceressların shroud of darkness ı ile kıyaslanamıyacak bir özelliktir.ayrıca crown of fire tactigi melee classların basını cok agrıtan bir özelliktir ayrıca ruin and setruction gibi bir morale 2 leri vardır evlerden ırak.yanına bir de kotbs cc si eklenince yaklasılmaz bir class olurlar haliyle.

yani sözün özü bright wizardlar combatta pek fazla şey yapmazlar aoe spec iseler, gerekli skillerini hotbarına koyar spamlar ve olaylar gelişir...

p.s.:videosunu verdigin eleman kipiru eltharion un en gereksiz bright wizardlarındandır, bir watdan vardır bi flamingg vardır bi hreh bir gurgle bir maczek vardır ki kipiru yanına yaklasamaz.
p.s.no2:darkpromise,invader artık gırla gearı herkes topluyor renown kasmak da pek zor deil sadece sıkıcı ancak 60 ustu olman bu tur aksiyonlar için yeterli tabii 70 tadından yenmez.
p.s.no3: kimsenin bir class ı iyi oynadıgını user interface inden kullandıgı add-on lardan anlayamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Anason, su an bendde sorcerer oynuyorum Raistlin rr 57 oldu. Ayakta kalmanın nasıl bır zorluk oldugunu ınan bana cok ıyı bılıyorum. O yuzden, su 3 tus ile oynanan BW ye zor mor fılan demeyın resmen easy mode bı toon su halınde adam ayakta kalmak ıcın herhangı bır sey yapmıyor vıdeoda. Sadece kalabalıgın arasına kosuyor patla patla, annihilate , sonra baska bır yere kos. Bu ıse zor dedıgınız sey, alsana benden bı idda sorcerer oynıyan herkez cok rahat ve gayette guzel BW oynar.

Videonun sahibinin kim oldugu hakkında en ufak fikrim yok gercekten. Ama izledikten sonra cok ıyı onuyormus filan demedim zaten. Sadece warhammeralliance forumllarında Bwnn ne kadar easy mode oldugu hakkında bır topik vardı, ordan alıp koydum..
Sosyal ağlarda paylaş

broken'dan kasit asiri guclu mu demek istedin, yoksa cok kirilgan mi demek istedin, cikartamadim.
Acikcasi BW oynamak kolay demek oldukca gelisiguzel bir yorum olarak goruyorum hala, AoE specli birisi damage vermek icin cok efor harcamasina gerek yok hemfikirim ama kendisini savunmasi icin iyi derecede bir efor harcamasi gerekli, zaten dmg vermenin en temel prensibide ayakta kalabilmektir dimi? (hele aoe spec iken, bir melee musallat olursa vay halimize)
Sorc konusunda bi fikrim yok ama yukarda anlatilan gibidir eminimki ama order tarafindaki cogu karakter bu kadar hareketli ve duruma gore degiskenlik gostermiyor kanimca. Bunlarin destruction'daki mirrorlarida benzerdir heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Anason, arkana senı guardlıcak bı tank, bır kacta healer aldın mı vıdeodakı gıbı elını kolunu sallıya sallıya gezın meydanda. Adamın tek yaptıgı bu. Sonucta oyun zerg mantıgı uzerıne kurulu bır oyun o yuzden her class ıcın gecerlı bu senın soyledıgın mantık healerından tut, Wh sıne kadar hepsı aynı..
Sosyal ağlarda paylaş

Anason said:

broken'dan kasit asiri guclu mu demek istedin, yoksa cok kirilgan mi demek istedin, cikartamadim.
Acikcasi BW oynamak kolay demek oldukca gelisiguzel bir yorum olarak goruyorum hala, AoE specli birisi damage vermek icin cok efor harcamasina gerek yok hemfikirim ama kendisini savunmasi icin iyi derecede bir efor harcamasi gerekli, zaten dmg vermenin en temel prensibide ayakta kalabilmektir dimi? (hele aoe spec iken, bir melee musallat olursa vay halimize)
Sorc konusunda bi fikrim yok ama yukarda anlatilan gibidir eminimki ama order tarafindaki cogu karakter bu kadar hareketli ve duruma gore degiskenlik gostermiyor kanimca. Bunlarin destruction'daki mirrorlarida benzerdir heralde.

aoe bw niye kirilgan oluyor? adamlarin aoe knockback i var(bkz. Backdraft)wildfire taktigi var.annihilate corporeal dmg vuruyor.close quarter + engineerin acid bombu veya kotbs un aurasi veya resist dusuren yuzuklerin varsa dmgin %45 artiyor.valla bu classin sahip oldugu utility baska hic bir classta yok.hala zor diyorsan ac bi sorcerer oyna:)
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

oyun oyun degilki arkadas, 750 toughnessa 2.8 k crit vuruyor word of pain.

oynama zorluguna bısı demıyorum ıkısınıde oynamadım ama, ikisinede nerf lazım :)

eet cok haklısın. ben 900 tough ve 1100 spirit resist ile 2.6k yedim strayer denen bi manyaktan. 2h gittigim zaman zaten yedigin en az dmg bile 1k+ oluyor.

böyle hazar veren classlarda bi zahmet kolay ölsün yoksa oyun iice caster vs caster halini alır.
Sosyal ağlarda paylaş

Word of pain+ word of domination tactic birlesince biraz fazla kuvettli oluyo gibi gözükebilir ancak word of pain in atıldıktan 10 saniye sonra vurdugunu göz önünde bulundurursak ( ki su an için oyunda aoe vs aoe oldugu için dueller dısında pek kullanılmaz bu kombo)o kadar da efektif degil.bright wizardların 3sn icerisinde 5-6k aoe damage cıkarmalarının yanında sorceress ın 2.5k criti devede kulak...
Sosyal ağlarda paylaş

Myser said:

Word of pain+ word of domination tactic birlesince biraz fazla kuvettli oluyo gibi gözükebilir ancak word of pain in atıldıktan 10 saniye sonra vurdugunu göz önünde bulundurursak ( ki su an için oyunda aoe vs aoe oldugu için dueller dısında pek kullanılmaz bu kombo)o kadar da efektif degil.bright wizardların 3sn icerisinde 5-6k aoe damage cıkarmalarının yanında sorceress ın 2.5k criti devede kulak...

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Myser said:

Sorc ta aynı aoe yi vuruyor en azından ben vuruyorum ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...