haha simdi bır de bu videoyu izleyin de Sorcla neler yapılıyor gorun ve hangısı daha fazla skill istiyor siz karar verin...Bizim healera nede guard bta ihtiyacımız yok:P Adam 13 Calamity/9 Agony spec
eet cok haklısın. ben 900 tough ve 1100 spirit resist ile 2.6k yedim strayer denen bi manyaktan. 2h gittigim zaman zaten yedigin en az dmg bile 1k+ oluyor.
böyle hazar veren classlarda bi zahmet kolay ölsün yoksa oyun iice caster vs caster halini alır.
Word of pain+ word of domination tactic birlesince biraz fazla kuvettli oluyo gibi gözükebilir ancak word of pain in atıldıktan 10 saniye sonra vurdugunu göz önünde bulundurursak ( ki su an için oyunda aoe vs aoe oldugu için dueller dısında pek kullanılmaz bu kombo)o kadar da efektif degil.bright wizardların 3sn icerisinde 5-6k aoe damage cıkarmalarının yanında sorceress ın 2.5k criti devede kulak...
Word of pain+ word of domination tactic birlesince biraz fazla kuvettli oluyo gibi gözükebilir ancak word of pain in atıldıktan 10 saniye sonra vurdugunu göz önünde bulundurursak ( ki su an için oyunda aoe vs aoe oldugu için dueller dısında pek kullanılmaz bu kombo)o kadar da efektif degil.bright wizardların 3sn icerisinde 5-6k aoe damage cıkarmalarının yanında sorceress ın 2.5k criti devede kulak...
Sorc ta aynı aoe yi vuruyor en azından ben vuruyorum ...
Öne çıkan mesajlar
bakariz
Sosyal ağlarda paylaş
Jaruza
Sosyal ağlarda paylaş
Mina
Sorc Solo Ownage..
Sosyal ağlarda paylaş
Zegna
oynama zorluguna bısı demıyorum ıkısınıde oynamadım ama, ikisinede nerf lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş
sardius
eet cok haklısın. ben 900 tough ve 1100 spirit resist ile 2.6k yedim strayer denen bi manyaktan. 2h gittigim zaman zaten yedigin en az dmg bile 1k+ oluyor.
böyle hazar veren classlarda bi zahmet kolay ölsün yoksa oyun iice caster vs caster halini alır.
Sosyal ağlarda paylaş
Myser
Sosyal ağlarda paylaş
dakro
+1
Sosyal ağlarda paylaş
Reyna
Sorc ta aynı aoe yi vuruyor en azından ben vuruyorum ...
Sosyal ağlarda paylaş
TripKroniK
Sosyal ağlarda paylaş
Reyna
Ne yani o vuramıyo diye bende mi vuramıycam ... gayet te vuruyorum sen sıkma canını ...
Sosyal ağlarda paylaş