Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir'de grup..

neuromancer

Öne çıkan mesajlar

selamlar, yazın gelmek üzre olduğu şu sıralarda yeni bir grup kurmak istiyorum..
ben şahsen bateri çalıyorum, 14-18 yaşlarında elemanlar arıyorum müzik yapabilecek. tarz olarak newschool-california punk, emo-punk çalacak grup olsa hoşuma gider, ama aynı zamanda alternative rock çalacak grup ta arıyorum...
okulum olmadığından ve izmir'deki müzik piyasasıyla alakam olduğundan, güzel şeyler yapabiliriz yazın sonuna kadar, oldukça güzel şeyler yapılacak gibi...
okulum olmadığından dolayı serbest bir insanım, arada dersim oluyor, sorumluluğum yok denenecek kadar az...
herneyse, kontak kurmak isteyenler bana özel mesaj ile ulaşabilir aynı zamanda icq numaram 204200...
;)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
neuromancer, 26 April 2003 11:50 tarihinde demiş ki:geleceği olmayan, olgunlaşmayan veya olgunlaşıp salak olan kitleye adanmış müziktir abi death...

yalan ...hem bok atmanın ne geregi var ki[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki:
bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...