Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir'de grup..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar, yazın gelmek üzre olduğu şu sıralarda yeni bir grup kurmak istiyorum..
ben şahsen bateri çalıyorum, 14-18 yaşlarında elemanlar arıyorum müzik yapabilecek. tarz olarak newschool-california punk, emo-punk çalacak grup olsa hoşuma gider, ama aynı zamanda alternative rock çalacak grup ta arıyorum...
okulum olmadığından ve izmir'deki müzik piyasasıyla alakam olduğundan, güzel şeyler yapabiliriz yazın sonuna kadar, oldukça güzel şeyler yapılacak gibi...
okulum olmadığından dolayı serbest bir insanım, arada dersim oluyor, sorumluluğum yok denenecek kadar az...
herneyse, kontak kurmak isteyenler bana özel mesaj ile ulaşabilir aynı zamanda icq numaram 204200...
;)[hline]
Mesaj tarihi:
herkes aynı şekilde, herkes istanbul'da...
izmir'de punk ortamı iyi değil o kadar, insanlar olsa bile, ne oldukları belli değil tam olarak!..
emo çalmak istiyorum ben de... :([hline]
Mesaj tarihi:
punk ortamı ve death ortamı!?

consume ve courtyard'ın davulcuları arkadaşım, çağırdılar ama gidemedim.. :(
nasıldı konser, dicem ama... tahmin ettiğim gibidir, ne bileyim. geleceği olmayan, olgunlaşmayan veya olgunlaşıp salak olan kitleye adanmış müziktir abi death...
Mesaj tarihi:
said:
neuromancer, 26 April 2003 11:50 tarihinde demiş ki:geleceği olmayan, olgunlaşmayan veya olgunlaşıp salak olan kitleye adanmış müziktir abi death...

yalan ...hem bok atmanın ne geregi var ki[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki:
bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe
Mesaj tarihi:
neuro, oyle bir bakis acisi yaparsan death muzigine, punk emo falanda sirf kari kiz pesinde kosan 'beni niye biraktin sevgilim, sirf o yuzden masturbasyon manyagi oldum' mentaliteli abazalarin muzigi denir, ama ayip olur.[hline]Can't rain all the time...
Mesaj tarihi:
konuşmayım dedim de :)
death şöyledir böyledir diye kestirip atarsan bi çok şey güme gitmiş olur ya biçok efsane hem göreceli bi kavramdır müzik hede hödösüne girmiyim :)
bide eskiden bi park vardı alsancakta punk çılarla death çiler denilenler paso kavga ederdi :D
  • Yeni Oluştur...