yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 selamlar. kablonet baglattım. bi usb bi de ethernet portu olan bi kablo modem aldım(netmaster marka) önce ethernet kartı ile bağlanırken sonra usb den de denedik. şu an usb den bağlanıyorum ama ethernet kablosuyla bağlanamıyorum. aynı anda ikisini bağlamış değilim. o şekilde olmuyomuş zaten. ama neden ethernetle baglanamadıgımı çözemedim şu an. bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Otomatik ip aldigindan eminmisin? uydunet tarafindan atanan ip yi alamazsan ethernetten cikisin olmaz. ayrica belki gecici olarka kullaniyorsun ama usb yi herhangi bi skeilde netmaster lar ile birlikte kullanmani hic onermem. ureticisi castlenet in modemlerinin hepsinde usb den bi sekilde problem soz konusu. ethernette problem yasamadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 nerde o eski surfboardlar. tek ethernet portlu. king. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 valla otomatik alıyo ip adresini. modem ip adresini alıyo internet için ama o ip yi ethernet portuna veremiyor, usb den verebiliyro öyle salak bi durum oldu şu an napacagımı bilemedim. ilk defa kablo net baglattım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 mac falan dicektim de o makinelerde tek mac var baglanabildigine gore de bisey yoktur. bu durumda; 126 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yarın ararım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar