Asgard Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kesinlikle istanbul içi elden istiyorum.cd key,cd felan filan hepsinin olması lazım karakter olarak lvl 80 olsun yeter itemleri önemli deil özel mesaj atarsanız daha iyi olur 2 günde 1 girebilirim sanırım finaler nedeniyle teşekkürler. p.s:ne druidde olur ama oncelik shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 warhammer sarmadı heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 warhammerda en sevdiğim taraf senaryoydu k8p te 1 saatte 1 geliyo baydım bide lag felan wowdanda bayıcam biliyorum ama işte 3 ay wow-3 ay warhammer eyluldede champions online:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?27,3866654 şu topice bak istersen,bi arkadaşım ucuza NE druid satıyor istanbul içi. shaman bulamazsan hani aklında olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 valla bi aralar elden çıkarmayı düşünüyordum benimkini ama bütün cdler ingilterede kalınca içimde patladı. kalcakan kafa steamworkers googles main hand maexna fistmiydi ne shield kel shield ne kadarlık bişi bakıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 edit:horde ve ya ally rogue de olabilir naxx 25 itemli felan özel mesaj lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 uzun zamandır bakamıyodum hala arıyorum söle lvl 80 ucuz bişiler ally olması şart mage ve tanklar haric hepsi olur gear onemli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serzey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kaan ne yapacaksın shamanı savaşçı al dal adamlara direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Shaman değilde, female draenei priest versek? http://forum.paticik.com/read.php?27,4076360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar