Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sum 41 ben sana senin yazdigin yazilerin beni ne kadar rahatsiz etmis oldugunu ozel mesaj yontemi ile bildirdim ki sen bunu bir topic acarak benim adimi vererek bildiriyorsun ki bircok kisiden tepki aldigini sogledin baktinmi acaba yazilarina insanlari rahatsiz edecek icerik olup olmadigina ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yörünge dışına gidebilecekler listesine koyuyorum sum41 ı[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: karpuz, 26 April 2003 21:46 tarihinde demiş ki: yörünge dışına gidebilecekler listesine koyuyorum sum41 ı[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] muhahahaha[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 :P[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 imzana bak 5 kere beş onbeşmi eder. gerçi sazan gibi atladığımı hissediyorum ya neyse[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Bir anda forum çok değişti ortam ve seviye. Bunların sorumlusu gözlemlediğim kadarı ile Trafalgar_manyaı Alomatik Karpuz ve kermit_frog.[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar