Popeye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 clan kurmak iyi hoşta bence char transferleri olmadan fazla üzerinde durmaya gerek yok sonradan hayal kırıklıkları oluşmasın :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 hindemith derim.. lvl 4 klana sahip olacağınızdan castle siege'lere de katılacaksınız ve saat farkı olmaması önemli. hindemith'te avrupalılar çoğunlukta olduğundan, en az lag olduğundan, kalabalık miktarının çok iyi olmasından ve aşmış oyuncuların olmaması nedeniyle en mantıklısı orada oynamak. belki ben de aranızda olcam da ondan konuşuyorum :)[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bende katılırım öyle bi organizasyona fakat popeye nin dediği gibi şu transfer olayı kesinleşmeden fazla umutlanlmayalım sonra dağılırız... bence hindemith veya gustin iyi yani ben en iyi bağlatıyı onlarla yapıorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 gecmeyi dusundugunuz serverda char isimlerinizi tuttunuzmu arkadaslar?ayni isimden 2 tane alamadigina gore bir serverda son husran olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben 2.clan leaderi olurum...sp toplamak sorun diil milleti toplamak sorun ve bu turk clan projesi olmazsa iyice bayacak bu oyun.. clandan ayrildim siddetle transferi bekliyorum.... efem soylemesi ayiptir benim char aslan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 2 Clan yalan bir iş :D Adam gibi toplarız paramizi tek cati altinda toplaniriz.[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 2 klan olursa bir bakıma iyi olur yardımlaşma daha yuksek olur. castle siege için 2 klan bir araya gelir. para, item sorunu yaşamayız vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Piisdaman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Gustin'deyim şu an, transfer işi belli olsun pingi düşük serverda klana katılabilirim . Teamspeak serveride sağlarım siz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben bartz daim benim tercihim hilmedith cok guzel server[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar