Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 üni bitiyor inşallah ve kendime şöyle bir canavar almak istiyorum :)şimdi yeni aldım sayılır ge force 8800 GT var bende bu hariç bir sistem yapmak istiyorum. Ricam şu ki maksimum sessiz, mümkünse küçük ama kaliteli bir kasa ve oyun canavarı 1 den 10 a kadar iyiden kötüye ise tüm oyunh pcleri ben 7.5 - 8 - 9 arası bir şeyler istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 En basta bu amac icin sticky topic vardi. birde olcu birimi olarak 10 uzerinden not yerine butce olarak konusursak daha isabetli olur muhtemelen. Gerci hali hazirdaki makineninde gecerli bi makine oldugunu dusunursek para problem degil heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hayata atılmadan önce 2 kere düşün. oynayacak vaktin olacak mı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 aa görmemişim kusura bakmayın :( olmasa bile hobi be abi sonuçta ne kadar özümüzden kopabiliriz ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar