Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bugun oynadığım kluple maçım var caferağa da 6.30 da :D genç takım maçı Basketbol okulları birliği nin ligi var işte özel turnuva istanbul liginden sonra oluyo. gelmek isteyen olursa gelsin :D xcfgdgfd Bask takımında oynuyorum 11 numarayım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 caferağa nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kadıköy de bu fenerbahçe bayan basketbol maçları fln oynanıyor maç final maçı buarada kupa fln olcak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bask takımı atletico bilbao mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 O üçlük kaçmamalıydı hel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Hel ikili sıkıştırmalarda çok zayıfsın,biraz daha az penetre etmen lazım,şuta yönel.İlk adımını da topu taşımayarak yapsan setlerin aranan adamı olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Birde o 8 numaraya dikkat et, resmen senden rol çalıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 İyi bari bi kaç rebo-assist fazla yazarım sana artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hahahah bulletride izledinmiki , bide Pha ne alaka fazla reb , asist yazarsın masada flnmısın xD buarada maçı yendik ama saçmalık final maçının tekrarı varmış. cuma günü gene maç var sanırım.sayı atmadım ama maçın son dakikaları maçı çeviren bikaç haraket yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bu cuma gene maç varmış 18.00 da dizimide sakatladım geçer inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Son 1 dakika,Efes 2-2 yapmaya çok yakın seriyi. Kaan Kural bugün ntvspor'da doğru birşey söyledi,Efes Pilsen zaten Fenerbahçe'den daha iyi bir takım sadece Fenerbahçe'yi yenebileceklerine inanmaları gerekiyordu (11-0 sanırım durum son 3 sezonda finalde Efes maç alamıyor). İşte o galibiyet geldi.Bir aksilik olmazsa 2-2 olur ve seri mükemmel geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 radyodan dinliorm, ana bacı küfür geldi arkadan ahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Yalnız çocuğun başlığında Efes maçını yorumladım,soryb@b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 banane ya dizimi sakatladım zaten acıyo ahaha , fenerbahçe iğrenç oynuyo bu arada , 2-0 dan 2-2 yaptırdılar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar