Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 1.23 olan patchimi waxxi setupıyla 1.20c ye düşürdüm, sonra paticik'in dosyasında ypaılması gerekenleri yaptım (reg'i çalıştırıp kalan 2 dosyayı içine kopyaladım) ama cacık olmadı. Varmi çaresini bilebilecek bi vatan evladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 alala, patch düşürmek mümkün mü bilmiyorum açıkçası; ama w3l.exe dosyasından girmen gerekiyor oyuna; belki onu yapmamışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hah evet o geldi benim aklıma da simdi w3l.exeden aç oyunu naka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ordan açılmıyor ne hikmetse. dll hatası veriyo : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 wepla setupu kur. direk pati regini çalıştır sadece. olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 makinada deepfreeze var. Deniyeyim Dinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ya bu mapı yapanları kazancı ne? sırf biz eğlenelim oynayalım diyemi yapıyorlar. birde dota varmı agalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 site çökmüş map cekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Çok sağol dinan, oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 map bende. oyun kurulu. gelin atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 +1 bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bu yeni versiyonla razorun efekti guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Oh oh okkalı değişiklikler var: -Anti-Mage: Reworked Mana Void damage mechanism (now deals equal splash damage to units near the target) -Death Prophet: Witchcraft no longer gives movement speed bonus -Keeper of the Light: Changed Mana Leak stun into a slow (2 seconds, 60 %) -Lifestealer: Removed the initial stun effect from Open Wounds * Lothar's Edge: Added 125 backstab damage * Lothar's Edge: Lowered cooldown by 2 seconds (20->18 cd) * Lothar's Edge: Requires Claymore instead of Mithril Hammer * Satanic: Changed Unholy Rage active (+15% lifesteal and +30 damage for 20 seconds -> +150% lifesteal for 3.5 seconds) * Added Holy Knight to Aghanim's Scepter. Dramatically reduces cooldown from 120 to 30 * Added Lord of Avernus to Aghanim's Scepter. Increased duration by 2 seconds * Added Nightstalker to Aghanim's Scepter. Gives unobstructed vision at night * Added Techies to Aghanim's Scepter. Improves Damage and Cast Range (300/450/600->450/600/750 damage and 500->900 range cast range) -oha,sniperın menzil bile yetişmiyor sanırım- * Added Vengeful Spirit to Aghanim's Scepter. Improves Cooldown (45->10 cd) * Added two new hero kill sounds for 4x and 5x kills. -arka arkaya triple kill olaylarına son hehe- Khadgar's Pipe of Insight: ========================== (2050) Hood of Defiance (909) Natherzim Buckler (800) Recipe Total:3759 A powerful artifact of mysterious origin, this pipe gives the bearer the insight to summon fields of null energy which envelop nearby allies, protecting them from 400 spell damage. Buff lasts 8 seconds. +30% Magic Resistance +8 HP Regeneration +5 Armor Barrier (Active) Cooldown: 60 Manacost: 100 AOE: 700 Mechanic: Provides a 400 damage magic damage shield on nearby allied units. Affects Heroes and non-player creeps. If a unit already has this buff when another barrier is casted, it will override the buff with the new one instead of stacking additively. Buff lasts 8 seconds Note: The 400 damage is before any magic reductions, not after. So a 300 damage spell removes 300 life from the shield, and not the 225 basic spell resistance. It is taken off the shield before it hits you, thus before any magic resistance is taken into effect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kartan said: * Added Techies to Aghanim's Scepter. Improves Damage and Cast Range (300/450/600->450/600/750 damage and 500->900 range cast range) -oha,sniperın menzil bile yetişmiyor sanırım- Gerçi yanlış anlamış olabilirim,yoksa goblinin mayın koyuş menzilini mi kastetti? Ben patlama menzili anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hemen girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 evet onu kastetmiş galiba erçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 off goblin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 beyler harita switch e izin vermiyo galiba bi yontemi varmi bunun yoksa hatalimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 oyun basinda switchon mu ne bir komut yazmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Nakamura said: Çok sağol dinan, oldu =) eheh rica ederim bişi yapmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 eahehae hakkatten iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bugun taurenle oynadım baya beğendim ben.hele ultisi çok fena olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mum_Chamber said: oyun basinda switchon mu ne bir komut yazmak lazim evey so mus iste herseye so eklicekmisiz apso sdso arso rdso mrso falan filan iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bu wepla setupunu nerden bulucaz varmı uplucak bırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 rtk.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar