bir_cuval_incir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 hitman 3'te üçüncü bölümde(karlı bölüm) deniz altını patlatamıyorum!nasıl patlabilirim?[signature][hline]-ben veysel sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bombalar var.. dışarda olanlarda vardı.. onları bulamazsan bi Radioaktive suit bulup denizaltının içini giriceksin ve ordaki bombaları alıcaksın. Ha bombaları aldım diyosan o zaman Denizlatına girdiğin yarığın yanındaki kutuların arkasına devam et. aşağı inen bi merdiven var. onun aşağı in. mapten (!) olan yerleri bul ve oralara bomba koymak için zaten action menu çıkıo.. 3(yada 4 tu galiba) bombayı koy denizaltından uzaklaş ve inventoryden remote kontrol sayesinde bombaları patlat.. :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 eyw[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar