erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 şimdi idefixi dolaşırken bi kaç kitap alasım geldi, ama daha önce burdan hiç alışveriş yapmadım pazartesi 4te antalyaya gidiyorum, şimdi sipariş versem pazartesiye gününe kadar elime ulaşır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben yaptım 2 kere hiç bir sorunla karşlaşmadım. Kitabın gelişi tedarik etmlerine göre değişiyor. Bi kitap sürüyor 2 gün bi kitap sürüyor 5 gün. Sitede yazar bunlar kitabı satın alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 oha gereksiz heyecan yapmışım dün gece verdiğim sipariş az önce elime ulaştı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar