Ryan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sağlam gitar fazla bi özelliği yok zaten bilen biliyo.. yeni başlayanlar için ideal bi gitar 150$ diyorum fiyata ulaşmanız için icq . 93947743[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Sabahattin Dreams ti galiba açılımı =P ... Sapı ne agacı? rengi ne?[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Eger satamazsan,istanbul da oturuyosan kadıkoy rex sinemasının sokagında SRV muzik evi var.2. el gitar satan ve alan bi yer..bi ugra derim[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar