Y0d4 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Arkadaslar bi klip vardi ve sarkisida cok guzeldi tvde gordum ve simdi ismini hatirlamaya calisiyorum hatirlasam sarkinin ismini felan imesh de felan indiricem..Mutlaka izliyeniniz olmustur klibi tarif ediyorum! Bi adam var uzun saclı ve hafiften kilolu bi adam kasindada halka piercing var (sarkiyi soyleyen adam) ve klibinde grubundaki kisilerle sarkiyi soyluyo ikinci kisminda grupdaki diger kisiler dagiliyo, ve bi tanesi yemek olarak makarna pisiriyo, bi tanesi kuvette dus aliyo, bi tanesi kiz arkadaslariyla s e x yapiyo, bu en son klibin sonunda butun grupdaki arkadaslarini olduruyo, makarna yapanin makarnasina zehir atiyo, kuvette yikanan arkadasinin kuvetine lamba atiyo elektrikden oluyo, kizlarla sevisirken uyuyan arkadasinida yastikla boguyo ve evden cikiyo..Bu Klibi mutlaka birileri izlemistir lutfen sarkinin ismini ve Sarkicinin adini yazarsaniz cok sevinirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 korn adını unuttum sölicem[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 evet korn fakat sarkisinin ismi ne imesh hazir deamon senin tek kelimeni bekliyoruz search bile yapdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 arcane 'e özel mesaj atıp sor,kesin biliyodur :)[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 korn - alone i break[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 olm unuttum len adma bekliomuş aklımdan cıktı tamamne =)[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bende aynen öyle dedim özel mesajdan bi de kızdım adama neden özele attın diye meğer asıl suçlusu buradaymış..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 şarkı güzel ancak klip berbat korn here to stay den beri düzgün bi klip çekmedi her zaman iyi klip çekerlerdi bozdular..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar