Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya bi klip vardı. adı neydi!?!? yardım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar bi klip vardi ve sarkisida cok guzeldi tvde gordum ve simdi ismini hatirlamaya calisiyorum hatirlasam sarkinin ismini felan imesh de felan indiricem..Mutlaka izliyeniniz olmustur klibi tarif ediyorum!
Bi adam var uzun saclı ve hafiften kilolu bi adam kasindada halka piercing var (sarkiyi soyleyen adam) ve klibinde grubundaki kisilerle sarkiyi soyluyo ikinci kisminda grupdaki diger kisiler dagiliyo, ve bi tanesi yemek olarak makarna pisiriyo, bi tanesi kuvette dus aliyo, bi tanesi kiz arkadaslariyla s e x yapiyo, bu en son klibin sonunda butun grupdaki arkadaslarini olduruyo, makarna yapanin makarnasina zehir atiyo, kuvette yikanan arkadasinin kuvetine lamba atiyo elektrikden oluyo, kizlarla sevisirken uyuyan arkadasinida yastikla boguyo ve evden cikiyo..Bu Klibi mutlaka birileri izlemistir lutfen sarkinin ismini ve Sarkicinin adini yazarsaniz cok sevinirim!
Mesaj tarihi:
arcane 'e özel mesaj atıp sor,kesin biliyodur :)[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki:
bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe
Mesaj tarihi:
bende aynen öyle dedim özel mesajdan
bi de kızdım adama neden özele attın diye
meğer asıl suçlusu buradaymış..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Mesaj tarihi:
şarkı güzel ancak klip berbat
korn here to stay den beri düzgün bi klip çekmedi
her zaman iyi klip çekerlerdi bozdular..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
  • Yeni Oluştur...