Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS UD female warlock ( pvp pve gear )

DoubleW

Öne çıkan mesajlar

armory: Progeria-armory
isim: Progeria
ırk: undead
sınıf: warlock
server : tarren mill ( pvp )
transfer durumu : Açık

Armoryde pvp gearı vardır.ayrıca ab wsg eots markları 100lenmiştir, AV 57 mark ve Strand of the Ancient bg sinin 62 tane markı bulunmaktadır :D

PvP gearında fel armorla birlikte 2168 spell power , 873 resillience var .
Ayrıca pvp ayakkabılarına engeeneringten hız veren ekleme ve eldivenlere 45sn cooldownlu instant roket atan ekleme yapılmıştır :)

pve olarak 2300 buffsız spellpower, 505 haste rating ve 393 hit ratingi bulunmaktadır.Yani pve olarakta ulduara hazır bi chardır.

meslekleri engeenering ve alchemydir.

Engeenering motoru ( şu 13k gold patlayan veya 16k hatırlamıyorum:) ) ve %280lik turbo flying machinde bulunur :) ayrıca bronze ve red drake %280lik uçan mountları bulunmaktadır...

pve ve pvp gearı ikiside bulunduğundan warlock seven arkadaşlar rahatlıkla almayı düşünebilirler.

tüm bilgiler mevcuttur , gizli soru cd key vs vs
tamamen oyunu bırakmayı düşündüğümden dolayı yüksek bi fiyat istemiyorum.ilgilenen arkadaşlar burdan öm veya [email protected] u eklyerek benle temasa geçebilirler.

aylık ödemesi yeni yapıldı buarada.kolay gelsin.warlock severler buraya :)

Takas olarak sadece pvp ve pve güzel geara sahip rogue ( UD male ) veya retri paladin ( be veya human male ) ilgimi çeker belki diyip takas düşünebilirim :) onun haricinde tamamen bırakmayı düşünüyorum oyunu.ilk tercihim satmak .iyi günler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...