veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 haziran sonuna istanbuldan adanaya arabayla gitmeyi hatta ordan mersine geçmeyi planlıyorum. tek başıma yolculuk sıkıcı olacağından yanıma bir yol arkadaşı arıyorum. Ben oldukça anlayış gösteren biriyim ama genede bazı kurallarımda var Kurallar: - Yolda benzin benim tarafımdan karşılanacak. - Yol boyu yenilen yemek içilenler alman usulü halledilecek. - Arabada kesinlikle sigara içilmeyecek. ( Sigara içmek için gerekirse sık sık mola verilecek ) - Adana veya mersinde nerde konaklayacağınıza karışmam yardımcı olmam (tabi bayan değilseniz) - Dönüş tarihi belli değildir. 3-6 gün arası herhangi bir zamana istanbula dönebilirim. Dönüşte gelmek isteniliyorsa haber verin yoksa giderken bırakırım sizi orda benim kurallarım bu kadar sizden gelecek değişik tekliflere de açığım mümküm olduğunca erkenden özel mesaj atın geç kalmayın sadece 1 kişi götürücem yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Arkadaşlar araç doldu. yoğun istek üzerine dayanamadım 3 kişiyi daha yanıma aldım. artık temmuz ayındaki antalya gezisine kadar şimdilik hoşçakalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar