shapshal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 büyük maç bu akşam kaç kaç biter sizce? Ben derim ki Fb:1 - BJK: 2
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 fb:2 bjk:1 yada fb:1 bjk:0 geriye ne kaldı diyenleriniz olursa isterseiz sayayım:P[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıkayınız Tıklarsanız Sevinirim.
Apex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 spor bolumunde ilgili bir topic var zaten macla ilgili ..
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Fener alır derim.(alması lazım trabzon maçında iddiaya girmiştim adamla şimdi bununadınada girdik 2 katı yada hiçkayebderse battık)[hline]1 tık yeter lütfen tıklayın
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: -Apex-, 02 Şubat 2003 15:42 tarihinde demiş ki: spor bolumunde ilgili bir topic var zaten macla ilgili .. pardon spor bölümünü görmedim[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Öne çıkan mesajlar