arar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 blokflütten kalın si, sol bi de ince fa sesleri nasıl çıkarılır bilen var mı?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 blokflut un en sevmedigim ozelligi o, tek seyden calabiliytosun ama bi ust fa (ince icin uflemeni gelistirirsen sunu yap, normal fa calarken alttaki boslugu ac, sag basparmak kalksin yani oole iste amerikan ordu yryus marsini caliyodum (yankee march mi ne :)) flut te onde 7 delik (alttaki ikisi iki delikli) altta 1 delik vardir ya, bi bildigim sey ise ince do icin sana en yakin ikinci ve alttaki kapali uflemen, ince re icin alttakini acman biraz bekle nette vardir buraya link koyarim[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hmm valla uzun zaman geçti elime flüt almayalı şimdi aldım anca fa yı çıkardım oda normal fa bas solu kaldır[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ince mi de lazım bu arada. aslında lazım diil de iyi olur yani söylerseniz[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 mi bas normal , arka deliği yarım açık bırak biraz uğraşman lazım düzgün ses almak için[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar