Forseti Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Son zamanlarda aşırı erecede midesi bulanan ve her yediğini çıkaran alttan üstten ;] giden var mı ? Bana salgın gibi geldi ?!?[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Revire döndü pati[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mikrobik flnsa bittim bi de geçmiyo lanet bi şey ayağa kalkamıyosun ne yesen çıkıyo[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 evet bende de var ve sınav heyecanı ile 3 e katlanıyo :p[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Öne çıkan mesajlar