mondain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 açık süper!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 evet gördüm acaip bi dans yapıodu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bomba eleman ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abi adam harbi bomba ya ne o öle :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ya kaçırdım =( yoğun istek üzerine tekrar verirlermi?[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Dansetmeyi öğrenmiş şahtı şahbaz olmuş. Ama bu herif bence numara yapıyoya hadi neyse bu kadar olamaz bi insan ya eğer gerçekten böyleyse yazık... Adam playbacke yetişemiyo şarkının sözlerini falan bilmiyo o kadar sıkmışki artık unutmuş kendi bile ne sıktığını bi kere doğaçlama söyleyip kaydetmişler kasedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ajdarı geçen hafta 2 kere okuldan çıkışta otobüste gördüm ikisinde de karşılıklı oturuyoduk heh bi insan iett otobüsünde bu kadar mı kasılır ya:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Angelus, 04 Haziran 2004 23:54 tarihinde demiş ki: ajdarı geçen hafta 2 kere okuldan çıkışta otobüste gördüm ikisinde de karşılıklı oturuyoduk heh bi insan iett otobüsünde bu kadar mı kasılır ya:) aynen bende. gecen cumartesi 19 m otobüsüne binip eve geliyodum . baktım karsıma ajdar oturdu. hemen yanımda da ufak cocuklae ve anneleri var. cocuklar ajdara bakıp bakıp gülmeye basladı. sinir oldu indi otobüsten bu da. cok komikti ya. düşünsene her gittiğin yerde dalga geciyolar . otobüste ufacık cocuklar eğleniyo.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar