cansn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Maden muhendisi veya mimarlik okiyan bi arkadasa ulasmam lazm 9eylul unv. mermer teknikerligi okuorum bana akdeniz ve karadeniz bolgelerinde yapilan binalarda (mesela otel) dis kaplama icin hangi dogal taslari onerirler,salı gunu finalim war :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 malzeme yada seramik mühendisi bul bence (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bende şimdi ebay'dan ender bulunan taşlara bakıyordum ya ne güzel taşlar varmış öyle. Para bok olsa alırım hepsini valla. iyibey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 orta ve doğu karadenizde lüks binaların dış cephe kaplamasında ünye taşı kullanılır böyle sarımsı kahverengi granit tarzı bişey. tabi bunu işi bilen birilerinden öğrenmek lazım. http://www.unyetas.com.tr/hakkimizda.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Akdeniz,Ege yazlık bölgelerde böyle pütürlü,delik deşik beyaz kaplamalar kullanılıyor.Rüzgardan,kumdan,tozdan aşınmasın diye. Fiks yazlık kaplamasıdır,ismini bilmiyorum ama en verimli kaplama o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar