Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bu diziyi izleyen varmi şimdi arama motoru bozuk malum arama yapamıyoruz varsa topic bilgilendirin yoksada bugün altıncı bölümünü izledim güzel bi dizi hoşuma gitti valla izleyen varsa ne ayak oldugunu yszsın edit: başlığı düzelttim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 açıcam açamadım bi türlü sen açmışsın baya iyi gidiyor şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hangi günler yayınlanıyor bu ve sekizinci bölüme kadar var ama alt yazı altıya kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Şöyle bir baktım ortalama bir diziye benziyordu ama bölüm bitirmedim. Potansiyel var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 adam goldberg'i ve harold perrinau'yu sevmekten geçiyor potansiyeli gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Adam'ı severim zaten o sebeple indirdim ama Harold, Harold beni Lost'da öldürdü yahu. WAAAAAALT WAAAAALT! Hatırlamak bile istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 matrixte koca memeliyle dans ediyodu. onu hatırla ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben beğendim baya bu diziyi. bugün indirdim bit oturuşta bitti ilk 6 bölüm. 7 yi izlicem az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ya bölüm yedi hiç bir şekilde indiremedim ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tamam tamam hallettim hatta dokuz çıkmış bilginize bu arada bu hangi günler yayınlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 türkiye saatine göre perşembe 05:00 te yayınlanıyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 alt yazı işini ne yapıyorsunuz bu dizinin divxplanetimi bekliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar