di Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Selam, 2008 versiyon saglam bi mssql hosting'e ihtiyacim var. Oldukca acil o sebeple oldukca acil yardiminizi bekliyorum. Bir de elimde sql yedegi olarak mdf dosyasi var. Bunu yukleyebilmem ya da yukletebilmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Hasta misin ? Yok mu olum sizde ? Yoksa da otur bi makinaya kur ? Ne yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ne sen sor ne ben soyleyeyim onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 host firması değilim ama dedicated sunucu var elimde. sınırsız host açabiliyorum. sadece işini yaptığım şirketlere buradan host sağlıyorum. MSSQL 2008 ve ASP.NET 3.5 (linq) kurulu makinada. eğer ilgilenirsen msn adresim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Selam, Bunu bir sekilde hallettim ama kodlarda sorun cikti bu sefer. Eski yazilimcilarinin pislik yaptigi onaylandi gibi birsey. Tekrar lazim olursa aklimda bulunsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar