eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kimliğimi ve öğrenci kimliğimi kaybettim muhtemelen ikisi aynı yerde tahminimce okulda kaybettim akşama doğru okula gidip bakıcam bulamazsam napmam lazım ? ve en fazla nolur ?
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 resmi gazeteye ilan vereceksin
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 nüfüs müdürlüğü > 10 dolar > dilekçe > yeni kafa kağıdı öğrenci işler > 1 lira > yeni öğrenci kimliği
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bulamazsan gazeteye ilan vericeksin kayıp diye. sonrasını bende pek bilmiyorum.
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 gazeteye ilan verip dua tmeye başlıcan kötü niyetli insanların eline geçmesin diye
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 duayı içten içten ediyorumda gazete ilan olayını yarın yapıcam bugün bulamazsam
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 fede said: nüfüs müdürlüğü > 10 dolar > dilekçe > yeni kafa kağıdı öğrenci işler > 1 lira > yeni öğrenci kimliği kimliğini bulma > paha biçilemez
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 asdhgajsh kesinlikle :D
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 benim başıma geldi. Şöleki; Hat almak için vodafone a kimlik fotokopisi verdim adamlar o kimlikle sahte kredi başvurusunda bulunmuşlar. Kredi kartı başvurusunda bulunurken banka çakozlamış beni aradı bende savcılığa suş duyurusunda bulundum.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ay istanbul üniversitesi kimliği kaybetmek ve tekrar çıkarttırmak işkence bence. birdaha uğraşılmaz onla,girersin bi şekilde ahuah
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kaybettim bugün kimliği hükümsüzdür diye ilan ver
Öne çıkan mesajlar