eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kimliğimi ve öğrenci kimliğimi kaybettim muhtemelen ikisi aynı yerde tahminimce okulda kaybettim akşama doğru okula gidip bakıcam bulamazsam napmam lazım ? ve en fazla nolur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 resmi gazeteye ilan vereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 nüfüs müdürlüğü > 10 dolar > dilekçe > yeni kafa kağıdı öğrenci işler > 1 lira > yeni öğrenci kimliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bulamazsan gazeteye ilan vericeksin kayıp diye. sonrasını bende pek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 gazeteye ilan verip dua tmeye başlıcan kötü niyetli insanların eline geçmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 duayı içten içten ediyorumda gazete ilan olayını yarın yapıcam bugün bulamazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 fede said: nüfüs müdürlüğü > 10 dolar > dilekçe > yeni kafa kağıdı öğrenci işler > 1 lira > yeni öğrenci kimliği kimliğini bulma > paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 asdhgajsh kesinlikle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 benim başıma geldi. Şöleki; Hat almak için vodafone a kimlik fotokopisi verdim adamlar o kimlikle sahte kredi başvurusunda bulunmuşlar. Kredi kartı başvurusunda bulunurken banka çakozlamış beni aradı bende savcılığa suş duyurusunda bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ay istanbul üniversitesi kimliği kaybetmek ve tekrar çıkarttırmak işkence bence. birdaha uğraşılmaz onla,girersin bi şekilde ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kaybettim bugün kimliği hükümsüzdür diye ilan ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar