Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiralık Müzik Aleti


onuray

Öne çıkan mesajlar

Ankara olsa belki bişeyler yapabilirdim ama İstanbula hayatımda adım atmadım :)[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kıvılcımın kiraladığını biliyorum şahid oldum bikere çünkü. Laylaylom da dahil. Zuhal de hani bana hani bana demiştir oda kiralıyordur. Ama müzik aleti derken enstruman amfi (amfi kiraladiklarindan şüpeliyim) vs kastettiğini varsayarak soyledim, onun haricinde diğer sahne tertibatı için farklı adresler verebilirm. Bunlar amfi yada kabin falanda kiraliyorlar.

İlk saydığım üç firmanın telleri elimde yok ama website larını google dan kolayca bulabilirsin giriş sayfalarında var telefonları çoğunun.

Bu üç mağzanın fiyatları diğerlerine nazaran daha yüksek olabilir. Tünel civarında birbirine yakın rakamlar alman muhtemel ama kadıköydeki mağzalardan daha düşük yada yüksek fiyatlarda alabilirsin karşılaştırma yapacak olursan. kadoköy tarafında kadıköy çarşısının içinde 3 tane mağza var. Bunların haricinde rex sinemasına doğru çıkarken tnt müzik ve biraz yukarısındada sanırım bir asa müzik var kiralaması muhtemel olan.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...