onuray Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Kiralık müzik aleti bulabileceğim adres,website,telefon ne varsa ?[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bursa'da arıyosan R.O.D. (republic of drums) ta var.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Hangi şehir??[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 istanbul[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Ankara olsa belki bişeyler yapabilirdim ama İstanbula hayatımda adım atmadım :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 gelme ztn bi pok yok[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Kıvılcımın kiraladığını biliyorum şahid oldum bikere çünkü. Laylaylom da dahil. Zuhal de hani bana hani bana demiştir oda kiralıyordur. Ama müzik aleti derken enstruman amfi (amfi kiraladiklarindan şüpeliyim) vs kastettiğini varsayarak soyledim, onun haricinde diğer sahne tertibatı için farklı adresler verebilirm. Bunlar amfi yada kabin falanda kiraliyorlar. İlk saydığım üç firmanın telleri elimde yok ama website larını google dan kolayca bulabilirsin giriş sayfalarında var telefonları çoğunun. Bu üç mağzanın fiyatları diğerlerine nazaran daha yüksek olabilir. Tünel civarında birbirine yakın rakamlar alman muhtemel ama kadıköydeki mağzalardan daha düşük yada yüksek fiyatlarda alabilirsin karşılaştırma yapacak olursan. kadoköy tarafında kadıköy çarşısının içinde 3 tane mağza var. Bunların haricinde rex sinemasına doğru çıkarken tnt müzik ve biraz yukarısındada sanırım bir asa müzik var kiralaması muhtemel olan.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar