GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Warrior mu? Mage mi? ben warrior oynamayi çok seviyorum fakat çoğunlukla mmorg türlerde genellikle warriorlar ezik oluyor buradada ezikmi yani gene büyücümü başlasam acaba yardım?[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ben mage öneririm . başta biraz zorlanıyorsun ancak level atladıkça ve düsgün puanda verirsen rahat oluyor .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
elesso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ben warrior takılıyorum,mageler ilk başlarda yanlarında biri olmadan pek bi şey yapamıyolar ama warriorlar rahat takılıyolar.tabi daha ilerki levellarda roller biraz değişiyo[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bazı tür yaratıklar slow büyülerden etkilenmiyor o zaman önce bir savaşçının durması şart mage ler bireysel çok ezikler fighter aç bence forumları oku diğer yazdıklarıma bak[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Öne çıkan mesajlar