GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konusu açılmamış tanıtmak istedim Bu ilk olarak sadece tiyatroda sahnelenen bir müzikaldi fakat film haline getirmişler ve gerçekten güzel olmuş (the producers kadar olmasa da) hatta mükemmel trailer en güzel şarkı: At The Opera Tonight 2. en güzel: All Over Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oha çok iyi. ne zmn çıkıcak bu sinemaya falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 valla seyrettim ama pek beğenmedim malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 http://divxplanet.com/index.php?page=reldetail&id=31064 dvd-rip çıktı,altyazısıda var hayırlı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar