SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bizim öyle bi sisteme geçebilmemiz için yıllar harcanması gerekir bence, çünkü zaten altyapı 0 eğitim bu sisteme yeterli olacak kadar bile kaliteli değil, ona nasıl uyum sağlasın. önce eğiticiler eğitilmeli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Ben katilmiyorum. Herkesin her seye yetenegi olmayabilir, dogrudur; ancak kenarindan kosesinden bilgisayari yutmus, isletmecinin yapacagi is farklidir, sadece isletme okuyan adamin yeri farklidir. Daha da otesi, matematik alip fail edip, daha sonra bilgisayar egitimi alan adamin katkisi farkli olacaktir, dogrudan bilgisayar okuyan adamin katkisi farkli. Bu nedenle, bolumun gereksinimlerini karsilayan herkesin o bolumden mezun olma hakki olmali. Hatta girip okumali. Ama bolumun gereksinimlerini tamamlamayan adam da mezun olamamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 herkes haklı aslında şurda. şüphesiz şu anki sistemi yürütenlerin de çok parlak fikirleri vardır. Burda önemli olan bu fikirlerin hayata geçirilebilirliği, yöntemi vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Sure yazarmis gibi "suphesiz ki" deme. Su anki sistemi yurutenlerin fikirleri olduguna ben inanmiyorum. Dusunme yetilerinin olduguna hic inanmiyorum. Onlarin yaptigi seyler tamamen icgudulerine ve bas(ba)ka(n)larinin soylediklerine dayaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Valla benim sahsi dusuncem, universite sisteminin guzel isleyebilmesi icin, insanlarin universiteye GITMEME gibi bir opsiyonunun da olmasi lazim. Yani issizligin ortadan kalkmasi ve hayat standardinin yukselmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 riglous said: Sure yazarmis gibi "suphesiz ki" deme. Su anki sistemi yurutenlerin fikirleri olduguna ben inanmiyorum. Dusunme yetilerinin olduguna hic inanmiyorum. Onlarin yaptigi seyler tamamen icgudulerine ve bas(ba)ka(n)larinin soylediklerine dayaniyo. arkadaşım beni yanlış anlamışsın. ben yaptıklarıyla ilgili bişey söylemedim. hepsinin gece yataklarına yattıklarında sizin burda yazdıklarınızdan farklı şeyler düşünmediğini demek istedim. ancak düşünmek çok kolay, kapsamlı düşünmek de zor değil. mükemmeli düşünmek de aynı şekil. uygulamaya sokmaksa kolay değil. senin benim anlamadığı birçok süreç birçok değişken var. ha demiyorum ki bu adamlar aslında çok masumlar çok iyiler. anlatmak istediğim başka bir şey. yani yavaş yavaş olacak bu işler. başımızdakilerin de bir şeyleri ucundan yavaş yavaş değiştirmesi gerekiyor. bu değişiklikleri yapmadıkları için onlara kızabiliriz de bu sistemi yıkıp yerine süper fikirleri hemen uygulamadıkları için kızamayız. diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 burtonesk said: kırtasiyeler çok güzel yerler. kırtasiyeciyim B)- ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar