Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oss Sinavi ve bu nasil onlenebilir sorunsali

Soulbringer

Öne çıkan mesajlar

Ben katilmiyorum. Herkesin her seye yetenegi olmayabilir, dogrudur; ancak kenarindan kosesinden bilgisayari yutmus, isletmecinin yapacagi is farklidir, sadece isletme okuyan adamin yeri farklidir. Daha da otesi, matematik alip fail edip, daha sonra bilgisayar egitimi alan adamin katkisi farkli olacaktir, dogrudan bilgisayar okuyan adamin katkisi farkli. Bu nedenle, bolumun gereksinimlerini karsilayan herkesin o bolumden mezun olma hakki olmali. Hatta girip okumali. Ama bolumun gereksinimlerini tamamlamayan adam da mezun olamamali.
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:

Sure yazarmis gibi "suphesiz ki" deme. Su anki sistemi yurutenlerin fikirleri olduguna ben inanmiyorum. Dusunme yetilerinin olduguna hic inanmiyorum. Onlarin yaptigi seyler tamamen icgudulerine ve bas(ba)ka(n)larinin soylediklerine dayaniyo.

arkadaşım beni yanlış anlamışsın.

ben yaptıklarıyla ilgili bişey söylemedim. hepsinin gece yataklarına yattıklarında sizin burda yazdıklarınızdan farklı şeyler düşünmediğini demek istedim.

ancak düşünmek çok kolay, kapsamlı düşünmek de zor değil. mükemmeli düşünmek de aynı şekil.

uygulamaya sokmaksa kolay değil. senin benim anlamadığı birçok süreç birçok değişken var.

ha demiyorum ki bu adamlar aslında çok masumlar çok iyiler. anlatmak istediğim başka bir şey. yani yavaş yavaş olacak bu işler. başımızdakilerin de bir şeyleri ucundan yavaş yavaş değiştirmesi gerekiyor. bu değişiklikleri yapmadıkları için onlara kızabiliriz de bu sistemi yıkıp yerine süper fikirleri hemen uygulamadıkları için kızamayız.

diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...