Fly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 "üniversitelerde şu şöyle midir" den ziyade merak ettim başka yerlerde nasıl olduğunu. kısaca konu şu : geçen sene finallerine hastalık yüzünden giremeyip kaldığım bir ders var, bu sene doksan defa onaylattım devam zorunluluğum olmadığını yoklamalara geldiğim için. lakin adamın ilan ettiği tek bir ödev var, onu da randevuların hiçbirinde boş değilim, hep ders var uğraşamam diye yapmadım. final+vize 40 puan ediyor max bu arada, ödev 60 puan ise haksızım tamam. herif derste arkadaşlarınıza iletirsiniz diye söylemiş, hiçbir yere ilan milan asmamış da. teknik olarak zorunluluk var mı ödev verecekse ilan etmeli diye, yoksa herkes kafasına göre mi sizlerde de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 valla benım para politikaları ve teorileri dersimin hocası habire ödev veriyor ilan fln ettiği yok öyle sınıfta arkadaşlarınıza söyleyin diyor,sabah 8.30 da olduğu için gitmiyorum sonra kapısının altından atıyorum hep. ama kabul ediyor mu bilmiyorum sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar