Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Arkadaşlar şittetle Tavsiye ediyorum eğer slow rock sleazy glam tamamen saf katkısız :) Bakın En baba şarkıları indirin derim (kazaa rulz) Firehouse - when i look into your eyes (şimdi dinlediğim icin yazdım) Firehouse - Jumping Firehouse - Don't treat me bad Firehouse - You Are my Religion Firehouse - Reach for the sky Firehouse - All she wrote Firehouse - I live my live for you Firehouse - Helpless Firehouse - Unbelievable Sonra Pretty Boy Floyd süper bi grup şittetle tavsiye edilir Pretty Boy floyd - Wild angel Pretty Boy floyd - Shut up Pretty Boy floyd - Junkie girl Pretty Boy floyd - Shy diane Pretty Boy floyd - the last kiss Pretty Boy floyd - Your Momma Won't Know Bu şarkıları şitettle öneriyorum ve rock cıyım diye gecinenlere bunları indirmelerini tasviye ediyorum (noter tastikli) :P[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 deneyin derim ROCK'n Roll hepsi can jovi dene bak süper[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 biliyorum saol sende benim icin Led Zeppelin - Rock n Roll indir :) adi ustunde[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 warki bende olması lazım Dur bi kasetlere bakim dicem saat kac :D[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Sum41, 26 April 2003 03:16 tarihinde demiş ki: Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni doğayı sevin, çocukları sevin, trene biletsiz binmeyin, pasosu olmayan arkadaşlarınıza pasonuzla öğrenci bileti aldırmayın, burnunuzu karıştırıp masanın altına sürmeyin, otobüslerde yellenmeyin. ben hiçbirini yapmam mesela :D[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar