Alis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Arkadaşlar, Bu sene işletme kulubunu 6 yıl aradan sonra başkanı oldum. Bundan ötürü üniversiteler arası bir çalişma yapma girişimindeyim. Eğer bana yardımcı olabilceğinizi düşünüyorsanız, sevinirim. Istediğim şey aslında çok basıt, herhangi bir başka üniversitenin işletme kulubu ile yapicağimiz çalişmaları ortak girişimlerle daha da güçlendirmek. Bu sene hedeflediğimiz bir kaç projemiz var. Bu projelerimizi aynı zamanda başka üniversitelerde uygulamaya geçirmek. Tekrar yineliyorum yardımcı olursanız sevınırım. Teşşekürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 7. senen falan mi nasil 6 yil aradan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 6 Yıl geride bıraktım 7. yılıma girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar