Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAT

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Killer said:

tips var avrupa yakasında.tuzlu tabi.en yakın 2 arkadaşım yale üniversitesini kazandı erken başvuruyla.

sınav hakkında bildim(onlardan gördüğüm kadarıyla)bizim lise eğitimiyle mat'ı fizği falan yapabiliyosun da ingilizcesi baya kasış. o kadar

Pek degil. Matematik belki de... Zaten SAT2'de fizik ve matematik almadigin surece (yuksek seviye olanlarindan, standart degil) onun basvuruna pek de bir etkisi olmaz. Onlari yapmak icin de kitabini alip calisman gerekli. Lisede islenmeyen baya bir konu var icinde.

Tips'i ben de oneririm.

SAT, GRE vs. bu tur sinavlarin temelinde latince kelimeler var. Oturup latince kelime koklerine calisman lazim. Ama tabi daha lisedeyken bunlara kasacagini pek sanmiyorum. Onun icin sen bence onu bos verip, matematikten 800 cikarmaya ve toefl'dan adam gibi puan almaya bak. Oyle yaptiginda dusuk Ingilizce skorunu gormezden gelebiliyorlar. Bi de tek bir okula basvurulmaz; en az 5 okul secersin, 2 kesin, 2 olabilecek, 1 sansa belki. Sadece iki okul belirleyip ya da herhangi birisi olur diyerek olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...