Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Türkiye'de SAT sınavına hazırlayan bir kurs veya kurum varmı iyi bir şekilde ? Bu sınav hakkında herhangi bir bilgisi olanda paylaşabilir tabi. Sınava hazırlanmam gerek bu yaz içinde , geç olmadan bişiler araştırayım dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tips var avrupa yakasında.tuzlu tabi.en yakın 2 arkadaşım yale üniversitesini kazandı erken başvuruyla. sınav hakkında bildim(onlardan gördüğüm kadarıyla)bizim lise eğitimiyle mat'ı fizği falan yapabiliyosun da ingilizcesi baya kasış. o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet kursları baya bi tuzlu araştırdığımda ama benim SAT den minimum bir puan yapmam lazımki basketbol takmında oyniyabileyim ama iyi bir puan yaparsam da University of Massachusettes istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Killer said: tips var avrupa yakasında.tuzlu tabi.en yakın 2 arkadaşım yale üniversitesini kazandı erken başvuruyla. sınav hakkında bildim(onlardan gördüğüm kadarıyla)bizim lise eğitimiyle mat'ı fizği falan yapabiliyosun da ingilizcesi baya kasış. o kadar Pek degil. Matematik belki de... Zaten SAT2'de fizik ve matematik almadigin surece (yuksek seviye olanlarindan, standart degil) onun basvuruna pek de bir etkisi olmaz. Onlari yapmak icin de kitabini alip calisman gerekli. Lisede islenmeyen baya bir konu var icinde. Tips'i ben de oneririm. SAT, GRE vs. bu tur sinavlarin temelinde latince kelimeler var. Oturup latince kelime koklerine calisman lazim. Ama tabi daha lisedeyken bunlara kasacagini pek sanmiyorum. Onun icin sen bence onu bos verip, matematikten 800 cikarmaya ve toefl'dan adam gibi puan almaya bak. Oyle yaptiginda dusuk Ingilizce skorunu gormezden gelebiliyorlar. Bi de tek bir okula basvurulmaz; en az 5 okul secersin, 2 kesin, 2 olabilecek, 1 sansa belki. Sadece iki okul belirleyip ya da herhangi birisi olur diyerek olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Aklımda bir kaç tane okul var zaten ama SAT de yaptığım skora göre başvuracağım okullar artabilir SAT ye girersem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar