-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Selamlar, Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben İzmir'de oturuyorum ve Lise 3. sınıf öğrencisiyim. Şu yurt dışı programları hakkında hiç bilgim yok ve üniverseteye başlamadan önce kesinlikle bişeye katılmak istiyorum. Lise son sınıflar için varmı falan bilmiyorum belki üniversite sınavından sonra kazandığım üni hesabını dondurup falan gidebiliceğim bi program. Bilginiz olan bütün programlardan bahsedebilirseniz sevinirim. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 erasmus var işte. 1. sınıfını bitirdikten sonra gidebilirin, okuduğun ünivin anlaşmalı olduğu diğer ünivlerden birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Lise 3.teyim dedim lan <.< xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar