Loex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Fotolari eskiz gibi yapan program boyle bi program ariyorum telefonlarda bilie oluyo ama bilgisayar icin belki daha iyisi vardir mimari fotolari ceviricem bildiginiz program varsa paylasirsaniz cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Photoshop istediğin şeyi ve çok daha fazlasını yapabilir. Netteki tutoriallara bakarak kolaylıkla istediğin etkiyi verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adobe fireworks diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ULEAD Photoimpact inanılmaz kolay ve kullanışlı program. sağ tarafta bi menu olur uygulayacağın efekti seçersin görsel olarak, çok farklı uygulamalar yapmak münkün gerisi senin hayal gücüne kalmış. photoshop zor bi program ama bu programı herkes kullanabilir. Tavsiye ettiğim kişiler arasında memnun olmayan yok. bende versiyon 7 var, crackli olduğu için daha yeni sürümlerini yüklemedim gerekte duymuyorum açıkçası, yenileride pek farklı değildir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ULEAD Photoimpact torrentliyorum suan bakalim nasi bisiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 harikaymis program (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bir memnun kullanıcı daha sevindim işe yaradığına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar