Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rec 2

sinad

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
elazulruby said:

boys and girls

Tito'nun Mari Carmen'e verdiği doğum günü hediyesi filmi benim için paha biçilmez kıldı asdashdad. O çocuklar olmasaydı daha sıkıcı olurdu film ama.

saçmalığın daniskasıydı onlar. Eline kamerayı alan bırakmak bilmiyor arkadaş anlamadım gitti. Hadi 1. filmde kameraya cekmesinin bir mantıgı vardı (biyere kadar)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Az önce izledim de baya beğendim ben. Din konusuna bağlamaları hoş olmamış da hani adamın kurtarmaması gibi mantıksızlıklar falan her korku filminde var. En klasik dediğimiz korku filmlerinde de gerizekalıca ölüyorlar yani bence o yüzden pek de laf etmemek lazım. Kamerayla çekerken çocuğun yardım etmemesi de hem o korkuyla donakalması hem de kendi canını dhaa çok düşünmesiyle açıklanabilir. Elinde kamera afallıyo canını kurtaramsı lazım ama tırsıyo da bi yandan öteki bağırıyo falan bunlar eğitimli asker değiller çocuklar, çok da garip deil öyle olması bence.

3. film

Ayrıca 3. film "28 days later" tadında bir şey olabilir belki. 3. film olursa öyle olmalı artık demon çıktı binadan yani..

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

ardeth

Kamerayı bırakmaması normal bence orada haber yapıyorlardı inanılmaz bir hikaye yakaladık her saniyesini çekelim diye düşünüyorlar. Koruyacak adam da var önünde o yüzden bilmiyorum bana çok normal geldi kamerayı tutması, yani bi şekilde legitimize ediyo hikaye o kamerayı sürekli tutma olayını. Kaldı ki ben de haerci olsam bilirim ki o görüntüler milyonlarca dolar edecek ve olabildiğince uzun süre çekim yaparım =D

Sosyal ağlarda paylaş

başta normalde bazı yerlerde çok ekstrem sahneler vardı ya. zaten dakikalarca zombi çekmişin arkadan zombiler geliyo sen hala koşarak kaçarken zombileri çekiyosun falan. adam zaten yarım saat zombi çekmiş ben olsam kaseti alıp kamerayı atarım en kötü yani sdf. .öt korkusu bu da sonuçta hafife almamak lazım hehe

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...