elazulruby Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 boys and girls Tito'nun Mari Carmen'e verdiği doğum günü hediyesi filmi benim için paha biçilmez kıldı asdashdad. O çocuklar olmasaydı daha sıkıcı olurdu film ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bu cuma vizyonda nihayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Of of of bu o Avrupa Sineması değil mi? Abi son sahnede altıma sıçıyordum çocukluğumdan bu yana ilk defa korku filmi izlerken korktum. 2si nasıl olur bilemem ama 1.nin hatrına izlenir her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 elazulruby said: boys and girls Tito'nun Mari Carmen'e verdiği doğum günü hediyesi filmi benim için paha biçilmez kıldı asdashdad. O çocuklar olmasaydı daha sıkıcı olurdu film ama. saçmalığın daniskasıydı onlar. Eline kamerayı alan bırakmak bilmiyor arkadaş anlamadım gitti. Hadi 1. filmde kameraya cekmesinin bir mantıgı vardı (biyere kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bugün izledim kesinlikle izlenesi birincisi kadar güzel yine korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 abi nesini beyendiniz anlamadım ki zombie ısırmaya calisiyo arkadasını yanda bu kanka kusura bakma filmin formatına aykırı yardım edemem cekmek zorundayım edalarında...... he saw'un yanında nefis kalır orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ne kötü filmdi ya, başlığı gördükçe "ne kötü" yazasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bence gayet kötü bi filmdi.. din konularına bağlamaları direk içine etmiş. ayrıca bu tür filmlerde rollerin IQ'sunun düşük olması hep beni üzmüştür. niye IQ düşük olur ki böyle filmlerde? senaristler daha yaratıcı mı olamıyo nedir yani:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Az önce izledim de baya beğendim ben. Din konusuna bağlamaları hoş olmamış da hani adamın kurtarmaması gibi mantıksızlıklar falan her korku filminde var. En klasik dediğimiz korku filmlerinde de gerizekalıca ölüyorlar yani bence o yüzden pek de laf etmemek lazım. Kamerayla çekerken çocuğun yardım etmemesi de hem o korkuyla donakalması hem de kendi canını dhaa çok düşünmesiyle açıklanabilir. Elinde kamera afallıyo canını kurtaramsı lazım ama tırsıyo da bi yandan öteki bağırıyo falan bunlar eğitimli asker değiller çocuklar, çok da garip deil öyle olması bence. 3. film Ayrıca 3. film "28 days later" tadında bir şey olabilir belki. 3. film olursa öyle olmalı artık demon çıktı binadan yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ilk filmi çok beğenmemiştim ben açıkçası ama idare ederdi gene de. bunu da izleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ilk filmin son 10 dakikası korkutucuydu biraz. ondan öncesi zombi filmi. bi tek son 10 dakikada kamerayı elinden bırakmaması daha mantıklı zira gece görüşü var onun dışında filmi izleyen ben ve arkadaşlarım sürekli adamın kamerayı bırakmaması ile dalga geçtik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ardeth Kamerayı bırakmaması normal bence orada haber yapıyorlardı inanılmaz bir hikaye yakaladık her saniyesini çekelim diye düşünüyorlar. Koruyacak adam da var önünde o yüzden bilmiyorum bana çok normal geldi kamerayı tutması, yani bi şekilde legitimize ediyo hikaye o kamerayı sürekli tutma olayını. Kaldı ki ben de haerci olsam bilirim ki o görüntüler milyonlarca dolar edecek ve olabildiğince uzun süre çekim yaparım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 başta normalde bazı yerlerde çok ekstrem sahneler vardı ya. zaten dakikalarca zombi çekmişin arkadan zombiler geliyo sen hala koşarak kaçarken zombileri çekiyosun falan. adam zaten yarım saat zombi çekmiş ben olsam kaseti alıp kamerayı atarım en kötü yani sdf. .öt korkusu bu da sonuçta hafife almamak lazım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 O da doğru da bazı insanlarda para tutkusu g.t korkusundan ağır basıyo işte gerçekte de var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 çok kötü filmdi. yarısını izledim çıktım. çok çok ç o k kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar