Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 torbadan nefes almak hıçkırığa da iyi geliyor ama geçen bunu bir arkadaşa denetiyodum hıçkırırken, adam KORKTU ya. yapmadı. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 gülerken nefes almak insanı öldürür mü peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sanmıyorum, ama hayvan gbi gülerken azında bişi varsa ölmen muhtemeldir. en azından mutlu gidersin o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tansiyon ve nabızda soruna neden olabilir. en kötü ihtimal vücudun "nabiyor lan bu enayi, en iyisi ben bayılayım" diyip, kendi kendine düzene sokar tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ya nedense sık sık derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum psikolojik olduğunu düşünmemin yanında belki işte koşmaya başlarsam yokolur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 doktora gidene kadar spor falan yapma sen. belki ciddi başka bir sorun vardır, mantarlama sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 baya baş döndürüyo cidden. iki üç gündür tıkanmak üzereyim, mecbur sürekli derin nefes alıyorum ve içmiş gibi oluyorum. iyi bi şey değil tabi bu, rahatsız ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Oturdugun yerde sik sik nefes alirsan yuksek ihtimal zarar gormez, bayilmazsin. Cok devam edemez, yorulursun zaten. Sik sik nefes alma (hipervantilasyon) sonrasi ne yapacagin onemli. Ayaga kalktiginda bile bayilman mumkun :) Sonrasinda dalis vb. bir sey yapmak ise sakincalidir benim bildigim. Sebebi de basitce soyle ki; nefes alma esigini kandaki CO2 miktari belirler, O2 eksikligi degil. Sik sik nefes alarak CO2 seviyesini dusurur ancak dokulardaki O2 seviyesini ayni olcude artiramazsin. Dalis sirasinda CO2 seviyesi kritik esige gelip de nefes alma refleksini uyarmadan evvel 02 seviyesi kritik seviyenin altina inip vucudu kitleyebilir, sonuc bayilma, sualtinda ise olum. DiiiTTtttt... falan fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mulgear6 said: dostum bu çok ciddi bi konu lütfen dalga geçme amcamın babasının 2. oglunun cocugu bu yüzden ölmek üzere Geçmiş olsun. Ben ama bu aile bağına takmış bulunmaktayım amcamın babasının 2. oglunun cocugu senin amca oğlun değilmi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar