Disease Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 net parayla mi cikiyosun evden, oyle bisey olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet ama niye havaşla gidiceksin ki ? bariz kazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ya garanti oluyo ne biliyim belediye otobüsüde kalkıyomuşta dedim risk almayayım . ist.da direk belediye otobüsü yapıyorum taksime giden . Ona göre tahmini bi para alıcamda yanıma ondan sorduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 havaş'a binilmez yahu. hem belediye otobüsünde bi aksaklık görmedim/duymadım ben şimdiye kadar. ama dur ya, bu belediye kentkarta zam yapmıştı. Aktarmayı düşürmüştü. BİNME BİNME! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 D: havaşı severim ya rahat rahat gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar