Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye-ab süreci


inf

Öne çıkan mesajlar

helenistik fronter ismindeki yunan milliyetci partisinin onculugunu yaptigi bir birliğin web sitesi. avrupadaki tum milliyetci partiler HF onderliginde secim kampanyalarinda Turkiyenin uyeligine karsi cikacakları kesinleştikten sonra ilginç introlu birde web sitesi yapmışlar :) Gerçi site yunanca ama intorsunu mutlaka izleyin derim..

http://www.e-grammes.gr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla aslında kızmam lazım ama bi taraftan da bakıyorum adamlar bizden bu kadar korkuyormuş vah vaah. valla onlar için üzüldüm biraz da :)
sondaki müzik oyunun müziği mi buarada çok hoşuma gitti :D[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez.
Victor Hugo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reklamın iyisi kötüsü olmaz,ama harbiden türk reklamı gibiydi.neresi reklamdı derseniz türkler gelecek bizi yutacaklar diye avrupada propagandanız yapılıyor daha ne istiyorsunuz?Bundan sonra bir daha ağlamayın bakın adamlar sizden korkuyor siz hala yok şu yok bu ağlıyorsunuz :-D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet gayette mantıklı.
çünkü 2025 yılında türkiyenin tamin edilen nufusu 82.204.000 kişi.2025 yılında avrupa'nın en büyük nufusu olan almanya'nın nufusu ise 89.000.000 kişi.

2050 yılına bakıldığında is durum dahada komik bi hal alıyor.2050 yılında türkiye'nin nufusu 103.473.000 kişi.Avrupa Birliğinin şu anki üye ülkelerin ve aday olan bütün ülkelerin(hepsinin avrupa birliğine bizimle beraber girdiği düşünülürse) TOPLAM nufusu 519.435.000.Eğer genişleme sürecine aday ülkeleri almadan türkiyeyi alırlarsa bu nufus oranı(türkiye /Avrupa birliği toplam) 2050 yılında 103.473.000/350.000.000 olacak.neredeyse 3 te 1 i.

Ben olsam ,bütün kararların nufus yoğunluklarına göre oluşturulan bi karar mecii'inde verildiği bi yapıya, türkiyeyi almam. siz alırmısınız?[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence tek yönden bakarsak tabii ki kimse almak istemez. Ama sonuçta ülkemiz çok stratejik bi noktada önemli bir karar almak üzereler. Ne almak kolay nede almamak. Adamların işi hakikaten zor.[signature][hline]mesela beş

[Bu mesaj Oky tarafından 28 Mayıs 2004 03:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...