inf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 helenistik fronter ismindeki yunan milliyetci partisinin onculugunu yaptigi bir birliğin web sitesi. avrupadaki tum milliyetci partiler HF onderliginde secim kampanyalarinda Turkiyenin uyeligine karsi cikacakları kesinleştikten sonra ilginç introlu birde web sitesi yapmışlar :) Gerçi site yunanca ama intorsunu mutlaka izleyin derim.. http://www.e-grammes.gr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 1 saat kadar önce televizyonda gördüm introyu çok güldüm, intro da türkiye ye karşı tek slogan "no turkey" çok açıklayıcı di mi ? hehe fesli pacman avrupayı feth edince koptum zaten türkleştirelim oraları da görsünler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Alayını asimile ederiz allahları şaşar ....... ";..;"[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 47/35 Swordman Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 cok begendim 3. izleyisim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Türkiye'nin AB ye girmesi yunanların desteklemesi gereken bir politika.Bunlar 3 5 sağcı parti kendi çaplarında eğleniyor desek yanlış olmaz.. olmaz dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 acınacak haldeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 fes olayı dışında herşey güzel[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 valla aslında kızmam lazım ama bi taraftan da bakıyorum adamlar bizden bu kadar korkuyormuş vah vaah. valla onlar için üzüldüm biraz da :) sondaki müzik oyunun müziği mi buarada çok hoşuma gitti :D[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 reklamın iyisi kötüsü olmaz,ama harbiden türk reklamı gibiydi.neresi reklamdı derseniz türkler gelecek bizi yutacaklar diye avrupada propagandanız yapılıyor daha ne istiyorsunuz?Bundan sonra bir daha ağlamayın bakın adamlar sizden korkuyor siz hala yok şu yok bu ağlıyorsunuz :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 çok sinirlendim, tepki gösterelim!!![signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 cok hos yapmislar güldüm yani akli basinda olan yabanci izledimi o da güler yani :) ciddiye alanlar zaten bitmis, onlari bizde kurtaramayiz hehee[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 pacTURKA eheheheh :-P pacOsmanlı :)[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 pac-Ottomana da diyebiliriz :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hehehhe fesli pac-man,yüzümde gülümseme oluşturdu.. yazık hehe[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Tedirginlikleri boşunada değil esasında doğruluk payı var. Yeni alınan ülkelerin toplam nüfusu Türkiyeninkinden az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 beni guldurdu acikcasi ne de olsa dogruluk payi buyuk[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 LOL :lol: Süper birşey :D Yemiyor abi işte,adamlar bunu çatır çatır dökmüş ortaya :D biz bir girsek ortama akarız hesabı :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 + EU nun hatunları türk erkeklerine hasta olur diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 evet gayette mantıklı. çünkü 2025 yılında türkiyenin tamin edilen nufusu 82.204.000 kişi.2025 yılında avrupa'nın en büyük nufusu olan almanya'nın nufusu ise 89.000.000 kişi. 2050 yılına bakıldığında is durum dahada komik bi hal alıyor.2050 yılında türkiye'nin nufusu 103.473.000 kişi.Avrupa Birliğinin şu anki üye ülkelerin ve aday olan bütün ülkelerin(hepsinin avrupa birliğine bizimle beraber girdiği düşünülürse) TOPLAM nufusu 519.435.000.Eğer genişleme sürecine aday ülkeleri almadan türkiyeyi alırlarsa bu nufus oranı(türkiye /Avrupa birliği toplam) 2050 yılında 103.473.000/350.000.000 olacak.neredeyse 3 te 1 i. Ben olsam ,bütün kararların nufus yoğunluklarına göre oluşturulan bi karar mecii'inde verildiği bi yapıya, türkiyeyi almam. siz alırmısınız?[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ya bence tek yönden bakarsak tabii ki kimse almak istemez. Ama sonuçta ülkemiz çok stratejik bi noktada önemli bir karar almak üzereler. Ne almak kolay nede almamak. Adamların işi hakikaten zor.[signature][hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 28 Mayıs 2004 03:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bence biz girmeyelım gümrük birliginide kaldıralım o zaman belki birşey olur :P[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 47/35 Swordman Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ra_d, ben 2050de Türkiye nüfusunun azalacağını düşünüyorum. Bunu destekleyen birkaç yazıda okumuştum.. Yinede ne olursa olsun en çok sözü geçen ülkelerden biri olacağımız kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Twilight nufus açısından çoğalmanın bir dünya gücü olmakla alakası yok. Bkz. çin,hindistan..[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Söylediklerim U.S. Census Bureau'nun 2002 yılı verileridir.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bega o çin dediğin usa 2 kere yıkar gider 3 kere yeniden yapar[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 48/35 Swordman Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar