rona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 açıkçası ben böle şarkı dinlemedim. polad Bülbüloğlu(azrbacan kültür bakanı) ve şebnem ferahın düeti yaa allahım böle bi şarkı yok hele o polad bülbüloğlunun sylediği yerler.... ilk dinleyişte bişi anlıyamıyabilirsiniz ondan sözleri yaziim. *şerbnem ferahın yorumu; o gözler gibi her taraf kara bu yollar seni götürür nere yine bu seher güneş şavkın vurur bir yeni masal başlar dünya durur uyan ey güneş uyan al elvan boya yoksa bu deniz uçar karanlık bir gece deniz kaçar gel ey seher, gel ey seher es deli rüzgar bu günü götür o biten ömrü yeniden getir... *polat bülbüloğlunun yorumu, o gözler kimi her taraf qara bu yollar seni aparır hara yena bu seher güneş nur yera eyler bir teze nağıl başlar dünya oyan ey güneş oyan al elvan boya yoxsa bu deniz uçar bir zülmet geca deniz qaçar gel ey seher... gel ey seher... es deli külek bu günü apar o öten ömrü yeniden qaytar buyrun efenim bakmak isterseniz[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** [Bu mesaj rona tarafından 04 Haziran 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 tam yeriydi...[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 azımdan aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 müzik bölümü var aşağıda kafam kadar.. ayrıca zaten önceden açılmış tartışılmış burda[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 garbage... ay pardon müzik...:)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ya o şarkı harbi süperdir yaaa var bende dinlerim arada[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bu kaçıncı thread yav :) Bu şarkı kaç senedir war yeni mi keşfediyorsunuz. Aşkımla polad ın düeti süper.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar