Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Dün açmıştım database geri alındığı için gümledi.Bir kez daha soruyorum. İzmirde Afiş satan bir yer warmı? Psst:Harry Potter In Afişi Lazım. Psst2:Kendime değil,kız arkımın birine. Psst3:Bulanın kulu,kölesi olurum.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
narin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bunu pazar alanına açsan daha iyi ederdin..[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%*
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 izmirde çok azdır ya yada benim bildiği satan yerler az.. istanbuldaki atlas pasajı bigi yerler fazla yok alsancaktaki D&R da biraz bişiler war.. sora gene alsancak excalibur da vardır belki bunların dışında bazı sinemalarda isteyince verebiliyolar bedavaya ama işte çok izlenen filmlerin afişlerini nedense wermiolar Yüzüklerin efendisi, matrix gibi.. Hayri patır ı bilemem mesela ben eski bornowa afm sinemasından almıştım zamanında bi kaç afiş ama işte kapandı orası artık... [Bu mesaj DonCorleone tarafından 04 Haziran 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben sinemadan aliodum direk gidip[signature][hline]Mira
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Sinemalara bi sorucam yarın.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
Öne çıkan mesajlar