Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

O kadar komik ki eğer alabilseydi beşiktaş yani Aziz Yıldırım aman beh diyip bıraksaydı Topuz'u kahramandı şimdi. İşler böyle gidince bi annesine sövmediğiniz kaldı. Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş ya o hesap. Ayrı bi konu ben hala Topuz'un bu kadar paylaşılamıyacak bir adam olduğuna inanmıyorum ... Küçük takımın büyük futbolcusu işte...
Sosyal ağlarda paylaş

-MEHMET TOPUZ TRANSFERİ-

Beşiktaş ile Fenerbahçe kulüpleri arasında krize yol açan Mehmet Topuz transferine de değinen Aziz Yıldırım, bu konuda da şunları söyledi: ''Geçtiğimiz ay içerisinde sadece spor kamuoyunu değil, tüm Türkiye'nin gündemini meşgul eden Mehmet Topuz transferi hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Kulübümüz; hukuka ve hukuk düzenlemelerine bağlı bir spor kulübü olarak bir transferin nasıl yapılacağını herkese göstermiş, bu son derece önemli transferi hukuk içinde gerçekleştirerek büyüklüğünü bir kez daha dosta düşmana kabul ettirmiştir. Bu transferin daha ilk gününde Mehmet Topuz'un kulübümüze transferinin gerçekleşeceğini bunun dışındaki tüm yorumların birer spekülasyon olduğunu ifade etmiştir. Kulüpler arasındaki tatlı rekabetin verdiği heyecanla futbolcuya forma giydirme acemiliğini yapan ebedi dostlarımız günün sonunda futbolcunun (Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak) sloganı yazılı şapkayı giyerek attığı imzanın ardından, doğrunun ancak hukuk içinde bulunabileceğini anlamışlardır.''

Topuza kızacağınıza bu lafları yiyen yönetiminize kızın biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

bize geldikten sonra da bu cümleyi sarfetseydi aynı şeyleri derdim. imzadan önce ben burda oynarım orda oynamam böyle yaparım şöyle yapmam, imzadan sonra 180 derece döndü adam.

bu sporcu ahlakı mı? doğuştan fenerli oldu adam bi anda.

üstündeki forma önemli değil oyuncuların kişilikleri önemli.

edit: aziz yıldırım doğru dio, bjk yönetimi çok acemice davrandı. hukuk filan hikaye bu işlerde. kayseri satmicam dedikten sonra gerisi hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyada kaç tane futbolcu var kazandığı/kazanıcağı parayı azaltıcak riske atıcak sırf takım tutuyorum diye.
Profesyonel futbolcu bu adamlar parasını kim verirse kariyerini kim desteklerse o takımda oynar geri kalanı palavradır.
Tabiki extrem örnekler mevcut bi Totti,Del Piero,Puyol böylesi futbolcular farklı ama onlara da zaten klüpleri hakettikleri değeri veriyor o yüzden sorun yaşamıyorlar.
Sizi bilmem ama Aziz Yıldırım bana versin 1 milyon Euro bende Fenerbahçeli olurum hiç de sorun etmem yani...
Bir konu daha bugün çıksa Mehmet Topuz düzgün bir röportaj yapsa rezil olucak olan Beşiktaş yönetimidir. Adama biz seni aldık sen artık bizim futbolcumuzsun diye garanti verip. Ondan sonra da bi işi beceremiyorsan dönüp futbolcuya laf da atmaman gerekir. Sanki Beşiktaş alabildi bonservisini de adam son anda yan çizdi;yok ki öyle bişey. Beşiktaş yönetimi beceriksiz diye adam 1 sene futbol oynayamasın kariyerini baltalasın sonra bedavaya gelsin Beşiktaş'a var mı böyle dünya?
Sosyal ağlarda paylaş

abi o zaman demiceksin öyle şeyler, onu demek istiyorum. duygusal davranıcaksan duygusal davran. yoksa hiç davranma. pozlar verme formalı filan.

yada imzala sonra de ben zaten fenerliydim de. çoğu insan inanmicak ama ne farkeder. kim yusuf'a inandı ki? düzgün röportaj vericeksen bu konuları es geçersin. bizim futbolcumuz ne diceğini de bilmiyor ki.

@Llama bu konunun artık yöneticilerle alakası yok. herşey durulmuşken gündeme geri gelme çabaları bu yani. olay yatışmış hala ne diosn yani sus artık. açma bu konuları. Başkanlar konuşuo zaten durmadan. yabancı sınırı yüzünden geldiğimiz duruma bak yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...