MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Çok acilen sunum örneklerine ihtiyacım var. Adres verirseniz varya... off neler yapmamki. Hadi beyler/*bayanlar..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
edi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sunum ornegi? power point sunumu mu? http://www.msdpt.k12.in.us/staffdev/powerpointsamples.htm adresinde cesitli konularda hazirlanmis ornek sunumlar var kafana gore degistir iste.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Evet böylede.. Tam istediğimi bulamadım neyse teşşekkürler..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 konuyu söyle[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Öne çıkan mesajlar