Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Eski bir model ama neden win2000'de infra red'i çalıştıramıo windows. Bu aygıt başlatılamıyor dior. Ekstra bir driver'ı mevcut deil bildiğim kadarıyla. Acaba com port felanmı açmak gerekio ayrıyetten ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 www.compaq.com'dan driverlarini indirip bi sil kur istersen port gibi islere bulasmadan calismasi lazim[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Infra red için özel bir sürücü yok işte o sitede. Windows 2000 zaten görüo yüklüo SMC IrCC - Hızlı Kızılötesi Bağlantı Noktası diye. Ama sorunu var. sarı ! işareti var ve "Aygıt başlatılamıyor" diyor.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 virus girmiştir bence sen format at[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 sonuna :D koysaydın bari cümlenin daha komik görünürdü :D Neyse hallettim sorunu. Bios'u update ettim, Bios Manager'i update ettim. Baktım düzelmedi, Gittim bios'a load defaults dedim, save and exit'den sonra çalıştı namussuz IR[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bios virüsü bulaşmıştır[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar